Zemin hazırloNecati parayı isticek bizden neredeyse az kaldı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zemin hazırloNecati parayı isticek bizden neredeyse az kaldı ?
Seni tanıdığımdan beri hep aynıMalesef bu siralar böyle dayi bi dogrultamadim kendimi..
Başkan banada at bi şans parası doğum günüm bugün 22 ye bastık ilk siftah senden olsunsagol kralda gec kaldınnn gemılerı yaktık bız
erkan154 kesene bereket
Tuttum bu taktiğiBaşkan banada at bi şans parası doğum günüm bugün 22 ye bastık ilk siftah senden olsun
ıBaşkan banada at bi şans parası doğum günüm bugün 22 ye bastık ilk siftah senden olsun
ben bıraz dayı 2 dk dusundumTuttum bu taktiği
Oyle dayi işsiz adamim ailem memlekette. Es dosttan da birsey isteyemiyorum zordayim yani.. Ama 2 hafta sonra muayenem var askere alirlarsa gidicem muaf olursam da planlarim var bi ise baslicam hemenSeni tanıdığımdan beri hep aynı
aktıf ol forumda ne dogum gunlerı gorursun mutlu yıllar sanaBaşkan banada at bi şans parası doğum günüm bugün 22 ye bastık ilk siftah senden olsun
Akıllı arkadaşı
ben bıraz dayı 2 dk dusundum
Vala güzel numara bende 44 bastım banada atarmisin kanka ?ı
ben bıraz dayı 2 dk dusundum
Para istemek yasak tekrar uyarmam. İyi forumlarBaşkan banada at bi şans parası doğum günüm bugün 22 ye bastık ilk siftah senden olsun
Abooo tokat gibi cvp ??aktıf ol forumda ne dogum gunlerı gorursun mutlu yıllar sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!