adamda iphone var mk hayata bak yaSkcem bu ayfonı ne yazıom ne cıkıo ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
adamda iphone var mk hayata bak yaSkcem bu ayfonı ne yazıom ne cıkıo ***
Bırakın sidik yarıştırmayı paramı verin yatacamBen yaparım ?
Beğenmiyorsan kargo la bana ?Skcem bu ayfonı ne yazıom ne cıkıo ***
gündüz 10 dolarım vardı korkudan 1.5 oranla gidiyim dedim 3 adım ilk adımdan yattımMuhsin ne diyor dayı doğrumu bunlar nayırrr olamazz
4 lo??adamda iphone var mk hayata bak ya
Kargo daha pahalı ***Beğenmiyorsan kargo la bana ?
Paparanda ne kadar var benden azsa sen al çoksa ben alırım ?Yok desem dert tamam desem dert ?
Aynı anda ekran görüntüsü?Paparanda ne kadar var benden azsa sen al çoksa ben alırım ?
Dayi iphone kac kullanıyorsun sormasi ayip? hayatimda hic kullnmak nasip olmadi beeSkcem bu ayfonı ne yazıom ne cıkıo ***
4Dayi iphone kac kullanıyorsun sormasi ayip? hayatimda hic kullnmak nasip olmadi bee
Zaten etkinlik sahte ?Aynı anda ekran görüntüsü?
200 tl aldım???Dayi iphone kac kullanıyorsun sormasi ayip? hayatimda hic kullnmak nasip olmadi bee
Dayi iphone 13 cikti gecen gun sen mazide kalmissin ya en kötü 6'dir o yeme beni
Hee dogrudur o zaman ya 5 falan satiliyor ikinci elcilerde200 tl aldım???
X loDayi iphone 13 cikti gecen gun sen mazide kalmissin ya en kötü 6'dir o yeme beni
E canavar gibi telefondur o ya
sen harbi inanmıyonmu para olmadıgınaBırakın sidik yarıştırmayı paramı verin yatacam
Yaw bişeler yazıom kendi kocından uydurup ***E canavar gibi telefondur o ya
Paraaasen harbi inanmıyonmu para olmadıgına
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!