Soliyemez??Cevo biletleri benim hesaba gecir paran hazir adminlere sole
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Soliyemez??Cevo biletleri benim hesaba gecir paran hazir adminlere sole
Admine yaz yardimci ol cevoya demek cidden derdi buyukSite cekimde cok iyi yigidi oldur hakkini yeme demisler ben tartisma yasadim ama karalayamam ?
askıda kaldıgı ıcın oyle bı ıslem yapamayız dıyor nasıl yapamazsın dıyor beklememız lazım dıyor işlem uzu nsurebilir dıyor serefsizKanka deki bankayi arayin iptal etsinler ben baska yontemle cekcem 1hafta bekleyemem
Malesef olmuomus kankaSen desene knk
Bana çıkarsa devrederim alıp kaçmam kanka merak etmeMalesef olmuomus kanka
Neden olmuoMalesef olmuomus kanka
Valla adminlerde kendi capinda hakli bence gerekceyi sunduNeden olmuo
Kanka adam dio ben kimseyle ugrasmam dio haklida kendisi yaniBana çıkarsa devrederim alıp kaçmam kanka merak etme
O zaman ya cevoya guvenecen yad vazgececenValla adminlerde kendi capinda hakli bence gerekceyi sundu
Heleki cevoyla?Kanka adam dio ben kimseyle ugrasmam dio haklida kendisi yani
Sıkıntı yok knk ihtiyac vardı. Yoksa 1 gün daha beklerim çekilişi belki büyük ödül çıkacak bilemiyon kiKanka adam dio ben kimseyle ugrasmam dio haklida kendisi yani
Benlik durum yok valla kankaSıkıntı yok knk ihtiyac vardı. Yoksa 1 gün daha beklerim çekilişi belki büyük ödül çıkacak bilemiyon ki
Babus yolla 40 tlyiBenlik durum yok valla kanka
Kadircan Yine kendine bulmuş sun bi eğlenceHey cevo neteden nereye
Hahahaha sapikovicMikim kalkıyordu ?????
Maşallah cokmus umarım ödeme n sorunsuz geliratlasbette tandııgı olan varsa yardımcı oalbilir mi onuda göürüm kusaurtı verırım o derece bıktım suan gece cekım verdım ödendi dıyor hesapta para yok abglandım gonderdıgımız hesap işlem ksıtılaması olmus bankayla görüşcez bekelyın dedı bekledım sımdı de askıya alınmıs dıyor dalag egcer ıgıb yardımcı olana kusuratı verırım cekim 12500
işte bu ya işte bu ya ?Kimsenin yardımına ihtiyacın yok ama özelden yazıyorum birine yönlendireyim. Bana da yönlendirdiğim kişiye de kuruş verme paranın tamamını çekersin
ParaTekrar cevirdim odedi picler
Acil 50 tlTekrar cevirdim odedi picler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!