Gooooolllll wonn be
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çevik kimdi abi pardon ha hatırladım çevik42 abinParam var doğru Ama oynayamiyorum dün akşam cebimde 25 vardı. Matikten yatırıp 250 çektim. 110 da çevik atmış. 355 tl em var çok şükür
Ben gidiom @BMW mesaiyi sana devredicem ama senin burda olmamanın tek açıklaması var oda paranın olması
Bol şans ben sıkıldım sıktır olup gıdıyorumTakip falan sıkıntı yok yeter ki gelsin Ekli dosyayı görüntüle 3910
Bol sansTakip falan sıkıntı yok yeter ki gelsin Ekli dosyayı görüntüle 3910
Para vercen mi para onu deMaksibet i kimse beğenmez ama siteye helal olsun. Dün akşamdan sabaha kadar 4 kere falan 50 1 kere 100 en son sabah 8:30 gibi 150 çektim. Diger betcolar gibi Günde 1 çekim 2 saatte 1 çekim vs sorunu yok.
gitme sevyom seniBol şans ben sıkıldım sıktır olup gıdıyorum
Kraaal yaaaarrdım etmeyi severKral metoya 110 atmış bana 100 yol böyle iş MKE
Taze fasulye 50 kere yazdım paparaya giremiyorumPara vercen mi para onu de
Sen yoksa adı lazım değil misingitme sevyom seni
1 kere daha yaz 51 olsun kesinti oluyoTaze fasulye 50 kere yazdım paparaya giremiyorum
Ben @Cevik42 ye 50 attım oda sağolsun 110 iade yi ziyaret yapmışgitme sevyom seni
o yapar sövseniz de inanmasanız da o üstüne düşeni yapar gonyalımBen @Cevik42 ye 50 attım oda sağolsun 110 iade yi ziyaret yapmış
La tamam anladık abi konu açda sabitleBen @Cevik42 ye 50 attım oda sağolsun 110 iade yi ziyaret yapmış
Katılım varmı kekemTakip falan sıkıntı yok yeter ki gelsin Ekli dosyayı görüntüle 3910
Yittteleee kuzummTakip falan sıkıntı yok yeter ki gelsin Ekli dosyayı görüntüle 3910
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!