Dayı sorarsa yokum haberiniz olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Amann paranın *** bize para değil dost lazimSana sozum var hafta ici
Hangi gün dayı ahhaha ?Amann paranın *** bize para değil dost lazim
Vurun kellesini yakın idam edinDayı sorarsa yokum haberiniz olsun
Dayı daha napsin bu foruma ilk geldik bir sürü dağıtım yaptı roll yaptı üstüne böyle borç alıp borcu geri vermeyi bırak cevap bile vermeyen ler olduğu sürece dayı kizmasinda napsin. Para kolay kazanilmiyor 2 evladı var çalışanları var yanlış bilmiyorsam.onlara rağmen paylaşıyor buradaDayı yi ilk defa böyle sinirli goruyorum
Ama dayiyada kızıyom önüne gelene atıyorDayı daha napsin bu foruma ilk geldik bir sürü dağıtım yaptı roll yaptı üstüne böyle borç alıp borcu geri vermeyi bırak cevap bile vermeyen ler olduğu sürece dayı kizmasinda napsin. Para kolay kazanilmiyor 2 evladı var çalışanları var yanlış bilmiyorsam.onlara rağmen paylaşıyor burada
Paranin. A. Q bize dost lazimHangi gün dayı ahhaha ?
Kardeş parayi alana kadar ağlayıp yalvariyorlardir dayı da kiyamiyordur. Ama kayması lazım. Verip alamayip kötü olmak yerine vermeyip dayiyi kötü bilsinler daha iyi.Ama dayiyada kızıyom önüne gelene atıyor
Meto 300 500 bise degil adam gelsin param yok desin can kurban ama gvt yan formda etkinlik kovalioDayı daha napsin bu foruma ilk geldik bir sürü dağıtım yaptı roll yaptı üstüne böyle borç alıp borcu geri vermeyi bırak cevap bile vermeyen ler olduğu sürece dayı kizmasinda napsin. Para kolay kazanilmiyor 2 evladı var çalışanları var yanlış bilmiyorsam.onlara rağmen paylaşıyor burada
Senin dot gitti olum gelecem adanayaDayiya işi hallettik 300 lira yattı 1000 liralık muamele istedi MKE
Dayı bende dahil sanaldan dost ta olmaz güven de olmaz. Üzülerek söylüyorum malesef gerçek bu. Kimsenin içini bilemezsin. Bu ve diger forumdan birsürü konuştuğum var ama hep forum içinde forum dışında kimse ile hicbir irtibatim yok.Paranin. A. Q bize dost lazim
Haklısın dayı. En azından kusura bakma imkanım yok olunca veririm dese senin kalbini yine kazanır zormu mk bunu söylemekMeto 300 500 bise degil adam gelsin param yok desin can kurban ama gvt yan formda etkinlik kovalio
Kumar oynayıp yatmistir etkinliğe düşmüştür bak geçen bende kaybedince hırs yapıp senden 100 borç istemiştim iyiki de yok dedin. o parayida car cur ederdik. MK kendimize yemek soylemeyiz üstümüze başımıza birşey almayız bu illeti oynamak için bi şekilde para buluruzMeto 300 500 bise degil adam gelsin param yok desin can kurban ama gvt yan formda etkinlik kovalio
Dayı manyak yaKardeş parayi alana kadar ağlayıp yalvariyorlardir dayı da kiyamiyordur. Ama kayması lazım. Verip alamayip kötü olmak yerine vermeyip dayiyi kötü bilsinler daha iyi.
Sagol laDayı manyak ya
Ama tatlı manyak ?Sagol la
Gene sagolAma tatlı manyak ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!