Dostlar zaten herkes diyordu dolandırci olduğunu bugün banada eklendi 2.kez çekim yapmaya gelince param ödenmedi aman dikkat edin yatırım Felan yapmayın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çoklu hesabmis benim bütün her yerde kullanıcı adım dembele3538 yalan söylüyorlarsebep neymiş dostum ne diyorlar
ÜzüldümDostlar zaten herkes diyordu dolandırci olduğunu bugün banada eklendi 2.kez çekim yapmaya gelince param ödenmedi aman dikkat edin yatırım Felan yapmayın
Millette deneme bonusu bile ödeme yapmıyor kendi paran olsa hiç ödeme yapmazlarbu site bir ara iyidi no1 e sponsorken sponsorluk bitirildi dolandırıcılığa başladılar
deneme bonusumu buMillette deneme bonusu bile ödeme yapmıyor kendi paran olsa hiç ödeme yapmazlar
EvetDeneme
deneme bonusumu bu
Normal
Çoklu üyelik olduğu zaman ekleme yapmıyorlar ki ? Ben kuzenin adına üye oldum kendi hesabıma verirken kuzenin hesabını sormuşlardı mesela.Bahane gerçi
Bahane işte zaten çoklu hesap olsa üyelik adım farklı olurduÇoklu üyelik olduğu zaman ekleme yapmıyorlar ki ? Ben kuzenin adına üye oldum kendi hesabıma verirken kuzenin hesabını sormuşlardı mesela.Bahane gerçi
Eyvallah dostum aman dikkat et sendeGeçmiş olsun @dembele3538
Ben son zamanlarda başladım bunlara yatırıma daha sorun yaşamadım. Seni görünce üzüldüm
Eyvallahgeçmiş olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!