Biliyorum bu işten sıkıldınız ama para suyunu cekti kuruduk varsa üyeliği olmayan yazsın 200 TL çekim yarı yarıya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sakin ol ciğerim sakinExrayı ayrı beti ayrı.....
28 hesap oldu istersen senin icin 29. hesabı açayım hızır reis. Pardon çakırBiliyorum bu işten sıkıldınız ama para suyunu cekti kuruduk varsa üyeliği olmayan yazsın 200 TL çekim yarı yarıya
Knk cekebilirmiyiz o var işte ?28 hesap oldu istersen senin icin 29. hesabı açayım hızır reis. Pardon çakır
5 kere çektim de artık yemiyolar tc doğrulama yapıyolarKnk cekebilirmiyiz o var işte ?
yahu dostlar siteler salak mı bir siz mi kuırnazsınız ad soy ad tc ile girerler nüfus doğrulamaya ordan doğrulama yaparlar..onaylanmazsa bonus eklemzler yada cekim göndermezler.5 kere çektim de artık yemiyolar tc doğrulama yapıyolar
alan oldu mu bonusu dost..alıırm ben temiz gerçek üyelik.Sakin ol ciğerim sakin
Kaç tane üyeliğin var be biladerrrralan oldu mu bonusu dost..alıırm ben temiz gerçek üyelik.
Yok alan olmadıalan oldu mu bonusu dost..alıırm ben temiz gerçek üyelik.
Sağol palacım aydınlattığın içinKaç tane üyeliğin var be biladerrrr
hahaa çok dostKaç tane üyeliğin var be biladerrrr
açıyorum yeni üyelik başkan uygun muYok alan olmadı
Aç açumarım temsilci onlinedır
başkan sıfır kilometre gerçek hesap acıldı..dm at üye adı ileteyim
nnasıl olacak o iş bende yok üyelikBiliyorum bu işten sıkıldınız ama para suyunu cekti kuruduk varsa üyeliği olmayan yazsın 200 TL çekim yarı yarıya
BenBiliyorum bu işten sıkıldınız ama para suyunu cekti kuruduk varsa üyeliği olmayan yazsın 200 TL çekim yarı yarıya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!