50 TL freebet ekletecem varmı arkadaşlar tanıdıklardan üyeliği olmayan 200 yapabilecek 100 100 kırışırız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben Virgin abi50 TL freebet ekletecem varmı arkadaşlar tanıdıklardan üyeliği olmayan 200 yapabilecek 100 100 kırışırız.
Ne yaziii ne cikiBen Virgin abi
Telefonu yaptirdinmi??Ben Virgin abi
YokTelefonu yaptirdinmi??
Elemanin
Beni daha iyi anlıyon demi simdi????
Bedava para varmış alalim50 TL freebet ekletecem varmı arkadaşlar tanıdıklardan üyeliği olmayan 200 yapabilecek 100 100 kırışırız.
Millet para bulunca kayboluyor ortadan bitince yine çıkıyor piyasayaBeni daha iyi anlıyon demi simdi????
Dayıko napıyo koBen Virgin abi
Ne olmasını bekliyordun kiMillet para bulunca kayboluyor ortadan bitince yine çıkıyor piyasaya
Kanka bir sen kaldın buna üye arıyan tam oldu ?50 TL freebet ekletecem varmı arkadaşlar tanıdıklardan üyeliği olmayan 200 yapabilecek 100 100 kırışırız.
Whatsap ta ki hatuna söyle 50 bana eklerse ona hiç tatmadigi zevkler tattiririm. ?? Cinsel açlığını gideririm onun ??50 TL freebet ekletecem varmı arkadaşlar tanıdıklardan üyeliği olmayan 200 yapabilecek 100 100 kırışırız.
cinsiyeti ya farklı çıkarsa ?Whatsap ta ki hatuna söyle 50 bana eklerse ona hiç tatmadigi zevkler tattiririm. ?? Cinsel açlığını gideririm onun ??
Çektirirken sıkıntı olabilüArkadaşlar betexen bana WhatsApp tan mesaj attı size özel yatırım şartsız 50 tl diye neyse üyeyim dir diye önce kullanıcı adımı denedim şifre yalnış dedi bende üye değilmişim dedin o zaman üye olayım dedim tüm adımları girdin kullanıcı adı kullanılıyor dedi değiştirdim tekrar onay a bastım bu sefer e posta kullanılıyor dedi e posta yı da değiştim onayladı tc falan aynı bir siklik çıkarmı bundan? ?
Ama tc aynı öyle niye kabul etti ki varsaÇektirirken sıkıntı olabilü
Çekim yaparken havaleyle cektirirse gene tc dogrulayacak gözüküyor çoklu üyelik olduğuAma tc aynı öyle niye kabul etti ki varsa
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!