İlk yarı oyununu hiç beğenmedim bjk nin o yüzden oynamadım 2. Yarı sanki sıfır km bjk çıktı sahaya mkBendede 29 du 17 tl vardi atsammi atmasammida kaldim tabiki atmadim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlk yarı oyununu hiç beğenmedim bjk nin o yüzden oynamadım 2. Yarı sanki sıfır km bjk çıktı sahaya mkBendede 29 du 17 tl vardi atsammi atmasammida kaldim tabiki atmadim
Deli mac oldu kral ya of of dıyom sanaİlk yarı oyununu hiç beğenmedim bjk nin o yüzden oynamadım 2. Yarı sanki sıfır km bjk çıktı sahaya mk
Of offBu saatten sonra gelmez 30 a kadar 1 gol olsaydı umut vardı ama bitti artık gelmez
İzledimDeli mac oldu kral ya of of dıyom sana
Aynen oyke atsaydin 17 yi 493 veriyodu harika olcakti ama elim gitmediİlk yarı oyununu hiç beğenmedim bjk nin o yüzden oynamadım 2. Yarı sanki sıfır km bjk çıktı sahaya mk
Maçın aminaa koydun eydolu gol makinesi takimi kuruttun mk???Atalanta maçı 6.5 üst olursa ilk beğenen 10 kişi arasından 2 kişi verelim bol şans
Aynen mk 10 lira vardı napam gol makinesi ne oynayam dedim makine bozuldu mk ??Maçın aminaa koydun eydolu gol makinesi takimi kuruttun mk???
Tam senlik mactida kacirdin?Aynen mk 10 lira vardı napam gol makinesi ne oynayam dedim makine bozuldu mk ??
Baktım ona 6 üst oranı 4 oran di 8 üst oranı 10 orandi ama güvenip oynamadım hafta içi maç oynadı diye fazla asilmazlar diye düşündüm ama içinden geçmişlerTam senlik mactida kacirdin?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!