8 bin lira para gelecek hedef minimum 16 binSen önce eski ismini bağışla efenim 2 gün sonrasına bakarız senin maaş 15 indemi yoksa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
8 bin lira para gelecek hedef minimum 16 binSen önce eski ismini bağışla efenim 2 gün sonrasına bakarız senin maaş 15 indemi yoksa
Öyle olmazsan kaybetmeye mahkumuzoyle kumarcimi olur mumarci dedi kedi yarisi kopek yarisi ne bulursa oynar sabirli adamdan kumarbaz olmaz
Önden 1k dagitta 7 kata hedef 15 olsun8 bin lira para gelecek hedef minimum 16 bin
Niye dağıtayim fakire fukaraya veririmÖnden 1k dagitta 7 kata hedef 15 olsun
benim cagirdin sen oyle bi dua ederimki aninda tesir ederNiye dağıtayim fakire fukaraya veririm
Sen bana tanıdık geliyon kimsin harbiden ?Toplam 16 bin çekersem çekim Paylaş bonuslari ile yaparım bir güzellik kazanç halinde
Usta bir kumarbazimSen bana tanıdık geliyon kimsin harbiden ?
Tenis seviinmi ?Usta bir kumarbazim
Fakire fukaraya oynamadan 8k tan ver. Haram parayla helal iş yapmaya calisip millete haram yediryeme çalışma çok yanlışNiye dağıtayim fakire fukaraya veririm
Voleybol basketbol hentbol çok Tenisle aram yok futbolu hiç oynamamTenis seviinmi ?
Tefo muTenis seviinmi ?
PekalaFakire fukaraya oynamadan 8k tan ver. Haram parayla helal iş yapmaya calisip millete haram yediryeme çalışma çok yanlış
AnlaştıkPekala
20 lira var verseneKasası olan varmı maç vereym
Var var evin önünde kamyon kasası duruyorKasası olan varmı maç vereym
20 ile git kupon yap tek maç kurtarmaz ?20 lira var versene
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!