Feyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ListeFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Bol sansFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
bol şanss yağsınFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
bol şanss yağsınFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Gelirse caylar bendenFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Hakemi ayarladım 2 kırmızı verecek dep e ??Feyenord 7 atsin seni kutsarım kanka @eydolu4731
Rakip san marino mu aqwwHakemi ayarladım 2 kırmızı verecek dep e ??
Salzburg la bu maç arasın da kaldım Salzburg a oynamadım bakam ne olacakFeyenord 7 atsin seni kutsarım kanka @eydolu4731
7yi buldun bide artik tek takimdanmi beklemeye basladin sen.iyice astin.kendini?Feyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Bol şans.Feyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Oranı az di normal 7 nin ?7yi buldun bide artik tek takimdanmi beklemeye basladin sen.iyice astin.kendini?
Çok arada kalmışsın ??Salzburg la bu maç arasın da kaldım Salzburg a oynamadım bakam ne olacak
az dedigin.kacti abi merak ettim??Oranı az di normal 7 nin ?
Fazla bekletmeseler bari ??Hollandadan dayı oğlu aradı feyenoord bugun tecavuz edecekmiş. En az 7 en fazla 10 gol atacakmış. Evini sat arabasını bas dedi.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!