Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ee bende yok diyo aimar yag kara borsa oldu ondanmı acabaEtiket atmışsın ödülüm nerede diye müsait olamadım pek ödülün aimar da
Sun etiketledi seni tek kankam BMW dedi ödülü bende falan diyordu acaba ben mi yanlış anladımee bende yok diyo aimar yag kara borsa oldu ondanmı acaba
sen sor bakalım bana bişey atmışmı eminmi diye benim hiç birşeyden haberim yok payfixte bişeyde yok sen bir sor istersen karıştırmış olabilireee nasıl sende oluyor benim ödül
sen bana paramı attın anlamdım payfixten bana bişey gelmedi 15 saattir bmw tek kanka dedim parasını bana at demedim banada para atan falan 1 tl bişe gelmediSun etiketledi seni tek kankam BMW dedi ödülü bende falan diyordu acaba ben mi yanlış anladım
Çıldırdı BMW ????sen bana paramı attın anlamdım payfixten bana bişey gelmedi 15 saattir
farkındayım D:d deliriiyor şuan acaba aldı paramı yedimi diyeÇıldırdı BMW ????
yavv durduk yere heyecanlandırdınız beni yahuSun etiketledi seni tek kankam BMW dedi ödülü bende falan diyordu acaba ben mi yanlış anladım
haraç VERİCEK artık forumda gezerkenÇıldırdı BMW ????
HARAÇ VERECEKSİNyavv durduk yere heyecanlandırdınız beni yahu
Gelir mi sence
AMAN diyip kalp krizi felan gecirme ölürsün felan UĞURSUZLUGUN zaten yakamızı bırakmıyor bide forumdaki bütün üyeleri suçlu bulurlar senin ölümdenyavv durduk yere heyecanlandırdınız beni yahu
Gelir mi sence
çin çin@BMW ANKARANIN NERESİNDE YAŞIYORSUN
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!