Maaşı naptın az anlatBmw de batti. Bi 50 vardı zart zort 300 falan yaptım bi kaybetmeye başladım kime oynasam yattı. Arada bi 76 tl telefon faturami ödedim. 5wl kar o diyecem de o da kâr sayilirsa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maaşı naptın az anlatBmw de batti. Bi 50 vardı zart zort 300 falan yaptım bi kaybetmeye başladım kime oynasam yattı. Arada bi 76 tl telefon faturami ödedim. 5wl kar o diyecem de o da kâr sayilirsa
Dayı elim degmisken siteyi biraz daha mikeyim dedimde site beni mikti arada roll da açtım arkadaslara faydam dokunsun dedim olmadı malesef.300 yaptin ve ben parasizim
Ne maaşı bilo. Bana maastan pek para falan kalmıyor icra borcu falan derken zar zor geçiriyoruz zaten. Çocuğun okul masrafı servisi şu bu derken işimiz yaşMaaşı naptın az anlat
Meto az önce bi voleybol oynadım 17.18 den 18.24 46.5 üsttü sen yorumlasana azNe maaşı bilo. Bana maastan pek para falan kalmıyor icra borcu falan derken zar zor geçiriyoruz zaten. Çocuğun okul masrafı servisi şu bu derken işimiz yaş
Yorumsuz kardeş hepsinin mkMeto az önce bi voleybol oynadım 17.18 den 18.24 46.5 üsttü sen yorumlasana az
Yanlış yere yazdik mkeClippers212 barem
Ahahahhahahaha ????Clippers212 barem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!