Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Thanks ???İnternet Explorer ?
guluyodun @muhsinovikaldı 5 gol
İadeli bahıs olarak yanı ?La ben 7 ve üstü diye görmülğm amkydmnn beyzbolu göz bırakmadı lı ?????
Az daha ikinalim olacakguluyodun @muhsinovi
Simdi kururlarsa fena soverimAz daha ikinalim olacak
5 ı gorursek urugaydaaa ıkındımı cıkarrr kralAz daha ikinalim olacak
İnşallah inşallah5 - 2 skor görüyorum bu maçta
Muro benim panelde bi adamlar var maşallah 3k yatırıp 10k çekiyor Skype elemanı artık aramaya başladı bi ihtiyacınız varmi efendim diye adamlar o kadar biliyor bana panelden para veremeyeceklerini ufaktan yemleyek bari diyolar hepsi canavar gibi ** oyuncuların umudu kestim ???5 - 2 skor görüyorum bu maçta
Attie sunlara tamam hadi az kaldi?Muro benim panelde bi adamlar var maşallah 3k yatırıp 10k çekiyor Skype elemanı artık aramaya başladı bi ihtiyacınız varmi efendim diye adamlar o kadar biliyor bana panelden para veremeyeceklerini ufaktan yemleyek bari diyolar hepsi canavar gibi ** oyuncuların umudu kestim ???
Yanlış üyeler bulmuş seni ? Aradıkların sömürmeye bak ?Muro benim panelde bi adamlar var maşallah 3k yatırıp 10k çekiyor Skype elemanı artık aramaya başladı bi ihtiyacınız varmi efendim diye adamlar o kadar biliyor bana panelden para veremeyeceklerini ufaktan yemleyek bari diyolar hepsi canavar gibi ** oyuncuların umudu kestim ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!