Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eydolu bi uyutmadin forumda en çok senin sesin çıkıyor az sessizHaydi club sapla 3 u gelsin artık
Knk liste senle benim başka yok özelden yazıyorlar o yok bu yok tek 2 miz takip ettikİptal değil dimi ins
Dur bakalım hele maç 90 dakika ins herkes kazanirtebrikler kazancin daim olsun dostum @eydolu4731
Sen uyumuyor muydun ???Eydolu yetttim
3 gol yemez yahu ne ettin ?Dur bakalım hele maç 90 dakika ins herkes kazanir
he napcak club 3 golmu yicek zaten oyle bise olursa geride kalanlari hic dusunme *** kafana valla bak cok ciddiymDur bakalım hele maç 90 dakika ins herkes kazanir
Tmm git yat hadi ??Eydolu bi uyutmadin forumda en çok senin sesin çıkıyor az sessiz
sen yine rokettubemi izledin?Cenabet bmw geldi gol oldu rüyamda bi yabancı mikiyordum MK rusmuydu neydi buzdolabı tamircisiydi Hahahaha
@eydolu4731 evet tek ben varım listede fayfix saliyorum3 gol yemez yahu ne ettin ?
birde listede hata var
Son düdük önemli ?3 gol yemez yahu ne ettin ?
birde listede hata var
Yani won iştehe napcak club 3 golmu yicek zaten oyle bise olursa geride kalanlari hic dusunme *** kafana valla bak cok ciddiym
?Son düdük önemli ?
Geride kalanlara sen mi bakacan ellerinden öper 3 çocuk var ???he napcak club 3 golmu yicek zaten oyle bise olursa geride kalanlari hic dusunme *** kafana valla bak cok ciddiym
Yokkk be ne roketi ne tubasisen yine rokettubemi izledin?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!