Geride kalanlara sen mi bakacan ellerinden öper 3 çocuk var ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geride kalanlara sen mi bakacan ellerinden öper 3 çocuk var ???
Dembele senin hiç komutan nobet istima yemek saati falan yokmu benden çok forumdasinTebrikler dostum @eydolu4731
abi 20 dakka isim var.olurda bana cikarsa sende beklesin atarm 20 dakkayaŞu 3. Golü atan 10 numara nin dassaklarini boynuma dolayıp gezesim var mk ???? 88
Askerliği kaç yılinda yaptın bugün pazar ya bir zahmet forumda olayım eğer forumda Aktif olmam rahatsız ediyorsa yoksay seçeneği var onu kullanabilirsinDembele senin hiç komutan nobet istima yemek saati falan yokmu benden çok forumdasin
Akillli payfix At öyle Gitabi 20 dakka isim var.olurda bana cikarsa sende beklesin atarm 20 dakkaya
Yok la ne rahatsız olacağım babamin forumumu sanki sadece merak ettimAskerliği kaç yılinda yaptın bugün pazar ya bir zahmet forumda olayım eğer forumda Aktif olmam rahatsız ediyorsa yoksay seçeneği var onu kullanabilirsin
Ne 4 u4 gelse de rahat etsek
Iyide sen hep buradasin sadece pazar olsa yazmazdim heralde dimiAskerliği kaç yılinda yaptın bugün pazar ya bir zahmet forumda olayım eğer forumda Aktif olmam rahatsız ediyorsa yoksay seçeneği var onu kullanabilirsin
Tövbe de la3 3 bitecek belliydi
Konya'da terör yok çok şükürIyide sen hep buradasin sadece pazar olsa yazmazdim heralde dimi
Gol iptal 3-0 keTövbe de la
3-1 oldu
Gol iptal hahaha3 3 bitecek belliydi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!