Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gec n yazıyordu ha mkHani la nerede bayan üye yazısı göremiyorum ben kör sen benden de ihtiyarsin mk ??
Fazla bisi degil abi 3bin tlcik30 bileti almam icin ne kadar yatırım yapmam lazım
Para bulFazla bisi degil abi 3bin tlcik
La kupon 500 bile vermiyor ???Fazla bisi degil abi 3bin tlcik
Mardin iskenderun nusaybin derik atin 1er gol???Everton Frankfurt vallecano saplayin 1 er gol aslanlar
Tandiigim tefeci var dayi yonlendirimPara bul
OlarTandiigim tefeci var dayi yonlendirim
Geçmişe mazi dikilmişe gazı diyorlarGec n yazıyordu ha mk
Dayi parayi odemessen erken emeklilik yaparlar ??
Bol şans reisikArkadaşlar ödül kazandım .o ödül ile de 11 maç yaptım.kazanirsak 4 kişi 27 payfix verilecek son katılım 21.00 11 maç tan ilk maç empoli Juventus 1.5 üst olursa devam ederiz.ikinci maçı veririm.cani sıkılan sohbet muhabbet etsin konuda. 21.00 e kadar beğenen kişiler listede olacak ..bol sans umarım kazaniriz
Sorun degilDayi parayi odemessen erken emeklilik yaparlar ??
Reisik ne laBol şans reisik
Yaw isim var olmasa patlatacam 5 kişi 50 ama cikacam simdiDayi parayi odemessen erken emeklilik yaparlar ??
Feyenord olsa atmıştı çoktan ?La önceden tek maçta 7 gol bekliyorduk ?? şimdi 3 maçtan 7 gol bekliyoruz tık yok daha mk
Kaolokkkkk??La önceden tek maçta 7 gol bekliyorduk ?? şimdi 3 maçtan 7 gol bekliyoruz tık yok daha mk
hahahah
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!