Alkmar bu takıma 7 tane atamiyorsa gitsinler boklariyla oynasinlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tmm şerefin var söz50 kağıdını alırım gelirse kupon
saplar 5 taneTmm şerefin var söz
Bilet numaranı yaz hemen bana sana çıkacak bana yazarsan17:00 bilet çekilişi var bakalım büyük ödül çıkacakmı 1.000 tlye razıyım
La okuyup ufleyecem o rakamlarasaplar 5 tane
4858 - 4869 ÜFLE BAKAMLa okuyup ufleyecem o rakamlara
Çıkarsa kaç parası benim ona göre 1000 kişiyi devreye sokacam4858 - 4869 ÜFLE BAKAM
Hangi etkinlik bu usta?4858 - 4869 ÜFLE BAKAM
3k zarardayım 5k çıkarsa ancak dağıtırım giren girmiş zaten banaÇıkarsa kaç parası benim ona göre 1000 kişiyi devreye sokacam
başka forumda dostum bilet etkinliği hiç duymadınızmıHangi etkinlik bu usta?
Duydum tabi de hic katilamadimbaşka forumda dostum bilet etkinliği hiç duymadınızmı
Dayı fener maçına 1-16 arası gol olur demiş sin çok sanslisin 17 de gol gelmişMaç sonu 0 0?
3 k dan fazla çıkacak akşama gel sonuçları göster burda hayırlı olsun 3 k fazlasin dan 250 yollarsin artık3k zarardayım 5k çıkarsa ancak dağıtırım giren girmiş zaten bana
17:00 da çekiliş3 k dan fazla çıkacak akşama gel sonuçları göster burda hayırlı olsun 3 k fazlasin dan 250 yollarsin artık
Tamam sonuçları gel paylaş 250 TL mı unutma ilk yazdığın rakama cikacak17:00 da çekiliş
Kedicige çıkar inş.forumdaki herkesle O kadar mamasini paylaştı.17:00 bilet çekilişi var bakalım büyük ödül çıkacakmı 1.000 tlye razıyım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!