Totem olsun diye liste yi bana ver dedim az önce el matador rol de listeciydim kazandık ya o yüzden dedim ??Cann sağolsun abide takip şart değil ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Totem olsun diye liste yi bana ver dedim az önce el matador rol de listeciydim kazandık ya o yüzden dedim ??Cann sağolsun abide takip şart değil ya
oda tam baremNortwood sıkıntıya sokmazsa gelir gibi lo
bunlar manyak *** liglerini ezberledim ben geçen hafta 2k sırf kar verdiler banaGelecek bence ???
Avustralya iyi sayı atıyor nugun
Hiç görmedik ???bunlar manyak *** liglerini ezberledim ben geçen hafta 2k sırf kar verdiler bana
bana bi 50 sal acil gece 12 den sonra sözüm olsun anında görüntü kro kimseye yanlışım olmadı bunu da söylemekten hicap duyuyorum beni bilen biliyorGelecek bence ???
Avustralya iyi sayı atıyor nugun
Görmedinmi ?? abi 700 800lira para dağıttık geçen haftaHiç görmedik ???
Reis msj bakTotem olsun diye liste yi bana ver dedim az önce el matador rol de listeciydim kazandık ya o yüzden dedim ??
kafana göre takıl abi balla nortwood bağlı hersey diğerleri uçuşa geçtiTotem olsun diye liste yi bana ver dedim az önce el matador rol de listeciydim kazandık ya o yüzden dedim ??
Tamm gelsin borç atarımMuhso kupon gelirse bana 50 salarmışım gece 12 den sonra atim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!