Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ay başı gel ???Yok mu beyler fatura ödemekte zorluk yaşayan su, elektrik ,telefon faturası uygun fiyata ödeyelim. Kara kışta mağdur olmayın sonra
Ay başı gel ???
900 doğalgaz var ödersen makbule geçer ?Yok mu beyler fatura ödemekte zorluk yaşayan su, elektrik ,telefon faturası uygun fiyata ödeyelim. Kara kışta mağdur olmayın sonra
Tmm aybaşı gelirimBen niye geliyorum senin gelmen lazım
900 doğalgaz var ödersen makbule geçer ?
Doğalgaz faturası gelsinde benim yerime öde kara Kış ta mağdur olmayayımYok mu beyler fatura ödemekte zorluk yaşayan su, elektrik ,telefon faturası uygun fiyata ödeyelim. Kara kışta mağdur olmayın sonra
tigres maçına hazırlanDoğalgaz faturası gelsinde benim yerime öde kara Kış ta mağdur olmayayım
Yunanlar mi İsrail mi ne o geldimitigres maçına hazırlan
2 yarıda gol mü lazım yinetigres maçına hazırlan
tigres maçına hazırlan
yat yat bu saatte napıyonMaç geç saatlerde ise uyuyayim sabah iş var hanimda kalkar kızar birazdan
Ula hep beni kandiriyon sen sana kustumyat yat bu saatte napıyon
Bi 25 tl vardı bi nca baskete iy 1 oynadım 33-33 bitti miyat yat bu saatte napıyon
Maç 4 te neyin e hazır olayım o satte uyurum bentigres maçına hazırlan
kısmet bende betpuanla kralbeti öptüm yatcam şimdiBi 25 tl vardı bi nca baskete iy 1 oynadım 33-33 bitti mi
Payfix e baktım yine boşyat yat bu saatte napıyon
para atarsan dolarPayfix e baktım yine boş
Payfix var sende bende öpmus olayımkısmet bende betpuanla kralbeti öptüm yatcam şimdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!