Anlamadim bi daha soleROL DE BASARİ SAGLAR DAGİTİM YAPARSAK 50 @muhsinovi @Vortex ROL PARASİ EXTRA VERCEM
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anlamadim bi daha soleROL DE BASARİ SAGLAR DAGİTİM YAPARSAK 50 @muhsinovi @Vortex ROL PARASİ EXTRA VERCEM
Anlamadim bi daha sole
ROL DE BASARİ SAGLAR DAGİTİM YAPARSAK 50 @@muhsinovi @@Vortex ROL PARASİ EXTRA VERCEM
ROL DE BASARİ SAGLAR DAGİTİM YAPARSAK 50 @@muhsinovi @@Vortex ROL PARASİ EXTRA VERCEM
100 mesajMAC SONUCU KATİLİM BİTER... GERİSİ MOSES'DE
kaçarı yok söz agızdan cıktıAnlamadim bi daha sole
Erdal yalan atmazkaçarı yok söz agızdan cıktı
Karaktersiz kim var la onu nasil sozcan abim belirtmiş birdaha da ben belirteyim karaktersizler uzaklaş sın lütfen.
Hadi beyler hadi saplayin sizi bekliyoruzFAUDA -2
Ekli dosyayı görüntüle 2300 BEYLER 2 KUPON SONUCUNDA DEVAMKE AMA ONLARİ BEKLİCEZ BUGUN ALCAZ BİSEYLER NASİP
RastgeleFAUDA -2
Ekli dosyayı görüntüle 2300 BEYLER 2 KUPON SONUCUNDA DEVAMKE AMA ONLARİ BEKLİCEZ BUGUN ALCAZ BİSEYLER NASİP
insan kendini bilir abi ortaya dedim ben karakterinden suphe eden katlmaz neyse rolu sabote etmeyekKaraktersiz kim var la onu nasil soz
Simdi burda karaktersiz insan kimdirKaraktersiz kim var la onu nasil soz
DöşəeeeeeeeeeYİİİİİİİİTEEEEEEEEEEEELEYİNNNNNNNNNNNN
patlatttttttFAUDA -2
79 3.1Simdi burda karaktersiz insan kimdir
Nasıl olunur onumu anlatalım neyse roll odaklanalım
Agir konusuyorsun sana bol sans olsuninsan kendini bilir abi ortaya dedim ben karakterinden suphe eden katlmaz neyse rolu sabote etmeyek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!