Bak buna gotumle guldum????Şaka yapıyorum yahu kilibik değilim tabikide ben taş fırın erkeği
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bak buna gotumle guldum????Şaka yapıyorum yahu kilibik değilim tabikide ben taş fırın erkeği
Sen bici bici da yapsan Kursun da döktürsen fark etmez SENİN UGURSUZLUGUN BİTMEZ KANKADün Bici Bici yaptım
????? kimse inanmadıŞaka yapıyorum yahu kilibik değilim tabikide ben taş fırın erkeği
Belli oluyor gecen foruma girmek icin eşimden izin alıyorum diyordun TAŞ TAŞ FIRIN ERKEĞİSİN KANKAMŞaka yapıyorum yahu kilibik değilim tabikide ben taş fırın erkeği
Kilibik olsam Şuan burada olmazdim dimi yani????? kimse inanmadı
Patron dan avans isteUlan ben hayatım da bu kadar parasız kalmadım ya ???
Gene gotumle guldum?Kilibik olsam Şuan burada olmazdim dimi yani
@BMW İLE TAKILDIM TAKILALI BENİM DE OLAN PARAM GİTTİUlan ben hayatım da bu kadar parasız kalmadım ya ???
Iyiki yok kaybederdinUlan ben hayatım da bu kadar parasız kalmadım ya ???
SeninGene gotumle guldum?
kadircan da burdaymıs @BMW 2 si birleşseler Ucak düşürürler uçakGene gotumle guldum?
Avans limitim doldu fırtına öncesi sessizlik bu vurduğumda kimseyi tanimicam ???Patron dan avans iste
Size bol sans ben kumara kacarkadircan da burdaymıs @BMW 2 si birleşseler Ucak düşürürler uçak
Gotunu kovalasin essekler hahahha ????Gene gotumle guldum?
Senin g. T unde masallahi var te inek Şaban gibi herşeye gülüyor hahahaGene gotumle guldum?
Sen böyle değil din kriz mi geldiSize bol sans ben kumara kacar
Beni tanı amaAvans limitim doldu fırtına öncesi sessizlik bu vurduğumda kimseyi tanimicam ???
Dursaydın abi zardan düşerdikSize bol sans ben kumara kacar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!