HER gün kafadan 2 kupon sonrası ağlıyor @BMW Kankam ama bügün ağladını görmedim yok mu 22-10 dan felan kayıplardükkanı o açıyor sabah akşam o bırakıyor bi gece canım sıkıldı bakim dedim kendi kendine cevap veriyor kupon paylaşıyodu D
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HER gün kafadan 2 kupon sonrası ağlıyor @BMW Kankam ama bügün ağladını görmedim yok mu 22-10 dan felan kayıplardükkanı o açıyor sabah akşam o bırakıyor bi gece canım sıkıldı bakim dedim kendi kendine cevap veriyor kupon paylaşıyodu D
Kankam @Aimar oynamayı bilmiyor ki zaten kendini onla rakip tutma sen LORD bir insansınBen Barça ilk çeyrek 5 farklı alır dan 2.2.ceyrek 3 farklı alirdan kazandım 3.ceyrekte 3 farklı alır oynadım sen üst bekle dur
Bro sen takip edecek misin ?Ben Barça ilk çeyrek 5 farklı alır dan 2.2.ceyrek 3 farklı alirdan kazandım 3.ceyrekte 3 farklı alır oynadım sen üst bekle dur
katılıyorummKankam @Aimar oynamayı bilmiyor ki zaten kendini onla rakip tutma sen LORD bir insansın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!