Ozele bak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ozele bak
Paran bende persembede sende
Adama borcum yok la??Paran bende persembede sende
15 inde ne varMeto su 15 i bi gelse artik
Etiket atarsınParan bende persembede sende
Oyle bi konustnki ondan aldin sandm??Adama borcum yok la??
Iffff tahsilat gunu15 inde ne var
Yok beeOyle bi konustnki ondan aldin sandm??
@moses severim icimden geldi?Oyle bi konustnki ondan aldin sandm??
Bekledim bekledim kuyruktaki kisi sayisi 121 dedi sonra bi baktim 511e cikti gene hic bekleyememBi yonden haklisin bende boyle diyordum varken ama cok hirs yaptik senelere gore hesaplarsak 2 tane daire bi tane araba ve 8-10 maas vermisimdir ? bide yaş 28 ?
O yuzden bazen denemeleri bekleyebiliyoruz sirf HİRSTAN DOLAYİ ??
Konusunca bana kizionyzBekledim bekledim kuyruktaki kisi sayisi 121 dedi sonra bi baktim 511e cikti gene hic bekleyemem
?
Bi bakam dedim kisi sayisi 368 sure 66 dio yuhhSon 40
Bekleme hatta üye olma bro ben uye olmadan baglandim 21:30'a kadardi dediler bitirmisler serefsizin evlatlari. Iyi ki uye olmadim mkSon 40
Bitmis dayi bekleme boşuna serefsiz çıktılarBi bakam dedim kisi sayisi 368 sure 66 dio yuhh
Bekleyen kim laBitmis dayi bekleme boşuna serefsiz çıktılar
he babam he 2 daire 10 maaşBi yonden haklisin bende boyle diyordum varken ama cok hirs yaptik senelere gore hesaplarsak 2 tane daire bi tane araba ve 8-10 maas vermisimdir ? bide yaş 28 ?
O yuzden bazen denemeleri bekleyebiliyoruz sirf HİRSTAN DOLAYİ ??
Bittiiya bitti demeyin ** ya yeni kayıt oldum
yaa ciddimisinBekleme hatta üye olma bro ben uye olmadan baglandim 21:30'a kadardi dediler bitirmisler serefsizin evlatlari. Iyi ki uye olmadim mk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!