Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet Favexbet Dolandırıcılığı

Bomby78

Kayıtlı Üye
Favetbet46.com adlı site 6450 tl parama el koydu çekimlerimi yatırmıyor ve üstelik parafbet diye site açmışlar inanmayın bunlara dolandırıcı bunlar

20210929_205414.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210928-001530_Chrome.jpg
    Screenshot_20210928-001530_Chrome.jpg
    237.1 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20210927-174352_Chrome.jpg
    Screenshot_20210927-174352_Chrome.jpg
    292.4 KB · Görüntüleme: 14

Bomby78

Kayıtlı Üye
10 yıldır oynuyorum ve forumlara bu olaydan sonra geldim arkadaş tavsiyesi ile ayrıca başka sitelerde bu bakiyenin üstüne çok ödeme aldım buranın dolandırıcı olduğunu düşünemedim .

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
10 yıldır oynuyorum ve forumlara bu olaydan sonra geldim arkadaş tavsiyesi ile ayrıca başka sitelerde bu bakiyenin üstüne çok ödeme aldım buranın dolandırıcı olduğunu düşünemedim .
forumlarda takılıyo olsaydın büronun ödene yapmıycagını bilirdin dostum kısmet değilmiş çok şikayet var sitenin diğer forunlardada

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Senin olay ne zaman oldu
Yok başkan ben yatırım falan yapmadim yazık böyle dandik siteyi nerden buluyon hiç arastirma yapmazmisin kaç senedir oynuyorum diyorsun böyle yerlerde o kadar bakiye yapmak akıl işi değil bu site merdiven altı bile çok fazla ona kümes altı site yazık olmuş inşallah odemeni alırsın ne yapabiliriz bu konu hakkında destek olayım canlı neler diyor sebep olarak

Bomby78

Kayıtlı Üye
forumlarda takılıyo olsaydın büronun ödene yapmıycagını bilirdin dostum kısmet değilmiş çok şikayet var sitenin diğer forunlardada
Oynadığım 2 3 site vardı hiç sorun yaşamadığım için böyle forumlardan haberim bile yoktu dedim ya bu olaydan sonra 1 arkadas sayesinde oldu

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Oynadığım 2 3 site vardı hiç sorun yaşamadığım için böyle forumlardan haberim bile yoktu dedim ya bu olaydan sonra 1 arkadas sayesinde oldu
sağlam siteler belli çok yüklü oynuyorsan portbetten oyna, genellikle betcoların alayı tokatcı

Bomby78

Kayıtlı Üye
Yok başkan ben yatırım falan yapmadim yazık böyle dandik siteyi nerden buluyon hiç arastirma yapmazmisin kaç senedir oynuyorum diyorsun böyle yerlerde o kadar bakiye yapmak akıl işi değil bu site merdiven altı bile çok fazla ona kümes altı site yazık olmuş inşallah odemeni alırsın ne yapabiliriz bu konu hakkında destek olayım canlı neler diyor sebep olarak
Ekli dosyada görüşmelerimiz var papara güncelleme yapmış onu bahane ettiler havale ile çekeyim dedim dış finansımız güncellemede dediler vs vs en son hesabı kitlediler belge istiyorlar birde aynı numaradan hem favexbet reklam mesajı atıyorlardı silmemişm bakmadığım için aynı numaradan parafbet60 olarak reklam yaptılar .

R

Rooster

Ziyaretçi
Öncelikle selamlar @Bomby78 foruma hoşgeldin. Bakiyeni kurtarabileceğini sanmıyorum ve bu tarz sitelerden uzak durmanı öneririm. Forumdaki sponsor sitelerimizden güvenle oynayabilirsin. Herhangi bir sorun anında biz yetkililer olarak müdahale edebiliriz sorunun en kısa sürede çözülür. İyi forumlar..

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap