Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet Favexbet Dolandırıcılığı

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ekli dosyada görüşmelerimiz var papara güncelleme yapmış onu bahane ettiler havale ile çekeyim dedim dış finansımız güncellemede dediler vs vs en son hesabı kitlediler belge istiyorlar birde aynı numaradan hem favexbet reklam mesajı atıyorlardı silmemişm bakmadığım için aynı numaradan parafbet60 olarak reklam yaptılar .
Evrak gondersen bu seferde 72 saat evrak bekle diyecek saklayacak sonra yildirma teknigi vallah geçmiş olsun yazmış olman iyi olmuş başkaları görüp yatirmaz yatırım miktarı yuksekmi bari ana paramı göndersin diyecem ama onuda göndermez bu kansizlar

Bomby78

Kayıtlı Üye
Öncelikle selamlar @Bomby78 foruma hoşgeldin. Bakiyeni kurtarabileceğini sanmıyorum ve bu tarz sitelerden uzak durmanı öneririm. Forumdaki sponsor sitelerimizden güvenle oynayabilirsin. Herhangi bir sorun anında biz yetkililer olarak müdahale edebiliriz sorunun en kısa sürede çözülür. İyi forumlar..
Teşekkür ederim belge talep ettiler bu gibi durumla şimdiye kadar karşılaşmadım eğer karşılasan varsa ve çözüme ulaştıysa yardımcı olursa sevinirim kurtarabilirsek parayı hatrı sayılır hediyemde olur

Bomby78

Kayıtlı Üye
Evrak gondersen bu seferde 72 saat evrak bekle diyecek saklayacak sonra yildirma teknigi vallah geçmiş olsun yazmış olman iyi olmuş başkaları görüp yatirmaz yatırım miktarı yuksekmi bari ana paramı göndersin diyecem ama onuda göndermez bu kansizlar
1500 tl deneme için atmıştım 3700 çekim yaptım gönderdiler dedim sağlam site sonra 2000 tl attım 4 k yaptım çekim yaptım güncelleme bahanesi ile oyaladılar aklıma gelmedi dolandırcı oldukları başıma gelmediği için sonra o 4 k 6.5 k oldu tekrar çekim verdim gelmeyince süphelendim işte sonra belge vs istediler hesabımı kitlediler

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
1500 tl deneme için atmıştım 3700 çekim yaptım gönderdiler dedim sağlam site sonra 2000 tl attım 4 k yaptım çekim yaptım güncelleme bahanesi ile oyaladılar aklıma gelmedi dolandırcı oldukları başıma gelmediği için sonra o 4 k 6.5 k oldu tekrar çekim verdim gelmeyince süphelendim işte sonra belge vs istediler hesabımı kitlediler
Kusura bakma ama o site 2k atılacak site değil çapı belli atmisin ona yazık olmuş sponsorlara at kafan rahat olsun çekimde sorun yasamazsin geçmiş olsun tekrardan inşallah alırsın

Bomby78

Kayıtlı Üye
Kusura bakma ama o site 2k atılacak site değil çapı belli atmisin ona yazık olmuş sponsorlara at kafan rahat olsun çekimde sorun yasamazsin geçmiş olsun tekrardan inşallah alırsın
Böyle forum olaylarından sponsor siteler bilgim olmadığı için yaptım zaten bilsem yapmazdım zaten

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap