Sonra 1 .15 bas??Dengeyi bozduydum ya 25 TL çıkmıştı. Orayı biriktircem 10 bine kadar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sonra 1 .15 bas??Dengeyi bozduydum ya 25 TL çıkmıştı. Orayı biriktircem 10 bine kadar
Asya Avrupa birbirine bağlayan avrasya var ya o ?????@Rooster verseydin 200 çektirmiştim sana
Çevik o ne puanı bu kumbara falan mı ?@Rooster verseydin 200 çektirmiştim sana
Hemen ilgileniyorum efendim@Favorisen Destek acil ihtiyacım var bana insiyatif sağlar mısınız çekimde.
Evet cesaret abiÇevik o ne puanı bu kumbara falan mı ?
50 si benim@Favorisen Destek acil ihtiyacım var bana insiyatif sağlar mısınız çekimde.
Yedi buda??50 si benim
Bakalım kandirabilirsem favoriseni 1450 de bana kalır o zaman ?50 si benim
RezervasyonFavorisen iyi eklemiş 289 TL
Hammınnaaa koyam onun 150 150 yatıracan da 2 TL verecek koduklarım ben 200 yatırdım kabul etmedilerEvet cesaret abi
Cekim işleminiz gerçekleşti efendim 1500 kıcınıza sokabilirsiniz??Bakalım kandirabilirsem favoriseni 1450 de bana kalır o zaman ?
Sen bu ay favorisen e çalışmışsın belli ?Teşekkürler hocam 103 TL eklenmiş söylemesen haberimiz yoktu @Cevik42
150 diye birşey yok. 1000 yatır mesela 13 lira alHammınnaaa koyam onun 150 150 yatıracan da 2 TL verecek koduklarım ben 200 yatırdım kabul etmediler
Havi ben olsam kazakistan oynardım??Kore ligi pişmanlıktır oynamayın
Hacı yazıom havi cıkıo ***??Havi ben olsam kazakistan oynardım??
300 tl 1.15???Bursa usta kumarciya kasa devretmezseniz yatarsiniz ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!