Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bonservisin dussun Bizdesin bro ?Ahahahhahha korkmayın lan Titreyin titreyinn???
Kim bu soytari???
??Kim bu soytari???
Benim.dayi arkadas yazmis ** terbiyesiz cekemioKim bu soytari???
Ulan sana bosuna soytari demiyormusum hakliymisim???Benim.dayi arkadas yazmis ** terbiyesiz cekemio
KILIBIK KADİRUlan sana bosuna soytari demiyormusum hakliymisim???
Len oglum karı dan korkmayan Allah'tan korkmaz bı basladilarmi makineli tüfek gibi durmuyorlar??KILIBIK KADİR
BEN VE @mahmut8021 KARIDAN KORKMUYOZLen oglum karı dan korkmayan Allah'tan korkmaz bı basladilarmi makineli tüfek gibi durmuyorlar??
Hele evlenin dayim vardı hakliymis diceksin???
Ben ve mahmut zaten evliyiz onun cocugu var benim yokHele evlenin dayim vardı hakliymis diceksin???
Dayi kesin bulasikda yikisundur forumda atar gider ?Len oglum karı dan korkmayan Allah'tan korkmaz bı basladilarmi makineli tüfek gibi durmuyorlar??
Geçen hatuna dedim ki 10 dakika sus sana 1000 TL 8 dakika sustu 9.dakika watsap tan basladi yazmaya???
BULASIKCI KADİR yaniDayi kesin bulasikda yikisundur forumda atar gider ?
KORKAK KADİRGeçen hatuna dedim ki 10 dakika sus sana 1000 TL 8 dakika sustu 9.dakika watsap tan basladi yazmaya???
Nese ben kaçar eve gidim yolda yazamam?BULASIKCI KADİR yani
tamam korkak dayımNese ben kaçar eve gidim yolda yazamam?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!