Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Katılım sonlandigi için ödül sahipleri belli oldu reis.şimdi gördüm ve katıldım. ama ödül sahipleri belliyse. size bol şanslar dilerim arkaadaşlar. inşallah kazanırsınız.
Kessss??25 dakika oldu yok piyasada
sağlık olsun kral. bu forum zaten bana pek uğurlu gelmedi. şaşırtmadı bu seferde umarım kazanırsınız. bol şanslar.Katılım sonlandigi için ödül sahipleri belli oldu reis.
Niye öyle düşünüyorsun forum da pek aktif değilsin bencesağlık olsun kral. bu forum zaten bana pek uğurlu gelmedi. şaşırtmadı bu seferde umarım kazanırsınız. bol şanslar.
burayı yeni tanıdım ve gecen akşam 2.bucuk saat roll takip ettim. ancak şans işte cıkmadı ödül. birde bu gece böyle oldu sanırım mesajlar iyi yönde değil bu forumla benim aramdakiNiye öyle düşünüyorsun forum da pek aktif değilsin bence
Geçen listeye girdin ama çekilişte çıkmadın.bu rol başı burda olsan şu an listede olurdun.burda hak ne ise odur .belli bir saat belirlenir bir şart konulur.o saat geldiği an babam gelse kıyak yapılıp torpil geçilmez ?burayı yeni tanıdım ve gecen akşam 2.bucuk saat roll takip ettim. ancak şans işte cıkmadı ödül. birde bu gece böyle oldu sanırım mesajlar iyi yönde değil bu forumla benim aramdaki
Dep koyacak çocuğu
yok yok kral torpil istemem zaten. ben nasıl istemezsem burdaki adamlarda istemez hak olur. sıkıntı yok. umarım güzel bir olayla tekrar forumda vakit geçiririm. bol şanslarGeçen listeye girdin ama çekilişte çıkmadın.bu rol başı burda olsan şu an listede olurdun.burda hak ne ise odur .belli bir saat belirlenir bir şart konulur.o saat geldiği an babam gelse kıyak yapılıp torpil geçilmez ?
Artık biri koysunda kim koyarsa koysun ?Dep koyacak çocuğu
Her zaman bekleriz bastacisinyok yok kral torpil istemem zaten. ben nasıl istemezsem burdaki adamlarda istemez hak olur. sıkıntı yok. umarım güzel bir olayla tekrar forumda vakit geçiririm. bol şanslar
@moses koyduracak cocuguHayde saplayin yeter
GolllllHer zaman bekleriz bastacisin
Gollll 2 olmuş öle diolar??@moses koyduracak cocugu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!