Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol şansArkadaşlar kazanc az olacağı için fazla ödül veremiyorum hatay maçı 2.5 üst olursa 1 kişiye 25 tl listeciye 25 tl verelim ilk yazan listeyi alır şartları belirler.
Bol şans liste aldım şartları belirleArkadaşlar kazanc az olacağı için fazla ödül veremiyorum hatay maçı 2.5 üst olursa 1 kişiye 25 tl listeciye 25 tl verelim ilk yazan listeyi alır şartları belirler.
bl şans krallArkadaşlar kazanc az olacağı için fazla ödül veremiyorum hatay maçı 2.5 üst olursa 1 kişiye 25 tl listeciye 25 tl verelim ilk yazan listeyi alır şartları belirler.
Bol sanslarArkadaşlar kazanc az olacağı için fazla ödül veremiyorum hatay maçı 2.5 üst olursa 1 kişiye 25 tl listeciye 25 tl verelim ilk yazan listeyi alır şartları belirler.
Etkinliğe katılmak istiyorsan kupon oynandığına dair görüntü atmak zorundasın @ferit1987Arkadaşlar kazanc az olacağı için fazla ödül veremiyorum hatay maçı 2.5 üst olursa 1 kişiye 25 tl listeciye 25 tl verelim ilk yazan listeyi alır şartları belirler.
Bol şansArkadaşlar kazanc az olacağı için fazla ödül veremiyorum hatay maçı 2.5 üst olursa 1 kişiye 25 tl listeciye 25 tl verelim ilk yazan listeyi alır şartları belirler.
Tmm dirİlk 10 kişiden 500 mesaj 500 tepkime olsun takip şartı yok
Bol şanslar damat Ferit alayım ödülü müArkadaşlar kazanc az olacağı için fazla ödül veremiyorum hatay maçı 2.5 üst olursa 1 kişiye 25 tl listeciye 25 tl verelim ilk yazan listeyi alır şartları belirler.
Ben İskenderun dayım hataya gidiyorum stadyuma varmak üzereyim . Oyunculara prim verecem üst yapsınlar diyeİlk 10 kişiden 500 mesaj 500 tepkime olsun takip şartı yok
O kadarını yapar eşşek değil heralde 500 tl ödül varEtkinliğe katılmak istiyorsan kupon oynandığına dair görüntü atmak zorundasın @ferit1987
Alacağımız kaç kuruş zaten hiç gerek yokturBen İskenderun dayım hataya gidiyorum stadyuma varmak üzereyim . Oyunculara prim verecem üst yapsınlar diye
Haklısın dostum@ferit1987 ortada komik bişey göremedim haksızlığa gelemiyorum. Bu maç gelmiycek zaten belli sen kuponu oynadığına dair görsel atmazsan etkinliğe katılmanda saçma olur zaten ki konuda admin belirtmiş bunu .
Bu adam bu maçın gelmiyceğini bike bile etkinlik için konu açmadıysa bende bişey bilmiyorum ..O kadarını yapar eşşek değil heralde 500 tl ödül var
bence zaten ödüller forumda aktif takilanlara çekiliş le falan verilmesi lazım.@ferit1987 ortada komik bişey göremedim haksızlığa gelemiyorum. Bu maç gelmiycek zaten belli sen kuponu oynadığına dair görsel atmazsan etkinliğe katılmanda saçma olur zaten ki konuda admin belirtmiş bunu .
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!