Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Belki 100 basıp 150 alacaktı kazancı dağıtacaktibilmiyorum ama tek mac ilgincime gitti en az 500 basmalı ki 25 dağıtım olsun
Konu başlığı ile çelişiyon *** ya başlıkta diyo kazanç az burda ne diyo 500 tl için her sahtekarlığı yapın *** devamkeee ??Burada her konu açan illa tutarı atmıyor ki bende yatırdığım para bir miktar yüksek olduğu için atmak istemedim daha önceki etkinliklerimde de rakamı atmadım ama dagitimlar yapildi
komik değilBelki 100 basıp 150 alacaktı kazancı dağıtacakti
Kardeş Çek at sende. Birşey kaybetmezsin konuda bukadar uzamazBurada her konu açan illa tutarı atmıyor ki bende yatırdığım para bir miktar yüksek olduğu için atmak istemedim daha önceki etkinliklerimde de rakamı atmadım ama dagitimlar yapildi
25 dağıtım için neden 500 basmalı onu anlamadım.komik değil
yaw az mantıklı ol 25 dağıtacak diyelim 100 basıp 150 alıp 25 kar icin niye 100 riske etsin bunu 1 yasındaki biri de anlar25 dağıtım için neden 500 basmalı onu anlamadım.
Kural gereği yılbaşı etkinliğine atmalısınız@Rooster isterse ona özelden atarım tamamini
KAYITLI KUPON %10000000000Buyrun arkadaşlar bi yalanciligimiz eksikti sayenizde o da oldu
Pardon modum o kuralı bilmiyordumKural gereği yılbaşı etkinliğine atmalısınız
1.50 orana 100 basmak risk degilki adam kâr amaçlı degilde sadece etkinliğe katilmak içinde böyle kupon yapmış olabilir.yaw az mantıklı ol 25 dağıtacak diyelim 100 basıp 150 alıp 25 kar icin niye 100 riske etsin bunu 1 yasındaki biri de anlar
Heh olay bu anlıyon mu bunu yalancıların önğne geçmek kupon atmazsak herkes yapar bunuBuyrun arkadaşlar bi yalanciligimiz eksikti sayenizde o da oldu
Haklısın dostum kusura bakmayın dostlarHeh olay bu anlıyon mu bunu yalancıların önğne geçmek kupon atmazsak herkes yapar bunu
Buyrun arkadaşlar bi yalanciligimiz eksikti sayenizde o da oldu
kayıtlı kupon buHeh olay bu anlıyon mu bunu yalancıların önğne geçmek kupon atmazsak herkes yapar bunu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!