R
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay arkadas ondan sonrada hakemide kaldirirlar? futbolcular kime sovecekse artikEkli dosyayı görüntüle 5679
FIFA, yan hakemi kaldırıp ofsayt tespitini tamamen otomatik bir sisteme entegre etmek istiyor.
Futbolun klasikligi tamamen bitti var ofsayt poku çıktı amaEkli dosyayı görüntüle 5679
FIFA, yan hakemi kaldırıp ofsayt tespitini tamamen otomatik bir sisteme entegre etmek istiyor.
Drone ile yönetilebilirOrta hakeme de gerek yok.
Kanka kalede olmasın karşıya atan kazansın mkeOrta hakeme de gerek yok.
ZuhahahahaDrone ile yönetilebilir
Ne guluyon mantikli yaz bunu 2025 2030 arasi faaliyet e gecicek.Zuhahahaha
Bence ofsayt kaldırılsın.ondan sonra maçlar çok zevkli olur her maç en az 7 8 9 10 11 12 daha fazla gollü maçlar olur.bu da benim daha çok işime gelir ???Ekli dosyayı görüntüle 5679
Orani da 1.50 olur ne farkederki??Bence ofsayt kaldırılsın.ondan sonra maçlar çok zevkli olur her maç en az 7 8 9 10 11 12 daha fazla gollü maçlar olur.bu da benim daha çok işime gelir ???
Olsun netice de bol gollü maçlar izleriz.bende 20 21 gol ustu oynarım ????Orani da 1.50 olur ne farkederki??
????Olsun netice de bol gollü maçlar izleriz.bende 20 21 gol ustu oynarım ????
Yarın akşama aç rol u liste alamam.????sabah iş var güzel maç ta yok zaten
Actim valla??Yarın akşama aç rol u liste alamam.????sabah iş var güzel maç ta yok zaten
İlk 10 mu liste cikaram ?Actim valla??
Yakında hiç hakem de olmaz maçta mke. Futbolun içine ettilerEkli dosyayı görüntüle 5679
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!