37 42 sapla depReal de hayır yok bu kadar kötü oynanmaz yani aqw alın beklemek güzel değil ana para kasa atıldı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
37 42 sapla depReal de hayır yok bu kadar kötü oynanmaz yani aqw alın beklemek güzel değil ana para kasa atıldı
Bol sansReal de hayır yok bu kadar kötü oynanmaz yani aqw alın beklemek güzel değil ana para kasa atıldı
Yeniliklen verdim atmadım bilerek real gelseydi direkkasa atardım buna37 42 sapla dep
İnşallah gelecek bu kanka ?Yeniliklen verdim atmadım bilerek real gelseydi direkkasa atardım buna
Sapla gelsinReal de hayır yok bu kadar kötü oynanmaz yani aqw alın beklemek güzel değil ana para kasa atıldı
Olur knk özelden yazKankalar ben yeni üyeyim arkadaş davetten biri 10 tl alain @EL MATADOR al kanka istersen sen
Burdan çekersen sana sağlam bir site dicem oraya atsanqKankalar ben yeni üyeyim arkadaş davetten biri 10 tl alain @EL MATADOR al kanka istersen sen
Site adı ver dost sağlam olduğuna ben bakamBurdan çekersen sana sağlam bir site dicem oraya atsanq
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!