Özel atmalı oran varsa tamamdırSiktimbet lisansumiz var dünyanın en büyük oranları bizde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özel atmalı oran varsa tamamdırSiktimbet lisansumiz var dünyanın en büyük oranları bizde
Savci ve kumarbax?E bende gel zeytinburnundayım 1 yıl sonra üni bitiyor savcı bu kardeşin
Bana söylesej kurtatirdim miktar neydiYok la sildi gavatlar
300 tl???Bana söylesej kurtatirdim miktar neydi
Bugün fener 2/0 skora özel oran açtık -2 oran di min 10k basiliyordu meselaÖzel atmalı oran varsa tamamdır
Bu hangi maç kanka ?
Evet öğrenciyim şuan ama kral geçen cevo yan forumda dedi siktr inanmıyorum onun gtndn şırınga ile kan alicam foto attım korktu ??Savci ve kumarbax?
Dayı o site 300 TL yi burnu akinca silmek için kullaniyor300 tl???
Hahahah ama ödeme yapılmıyorBugün fener 2/0 skora özel oran açtık -2 oran di min 10k basiliyordu mesela
Cevoya pek itibar etme para bozdu onuEvet öğrenciyim şuan ama kral geçen cevo yan forumda dedi siktr inanmıyorum onun gtndn şırınga ile kan alicam foto attım korktu ??
-2 diyom ** bakiyen kalırsa ödeme yaparız ?Hahahah ama ödeme yapılmıyor
Yalan mı atacam okuz?Dayı o site 300 TL yi burnu akinca silmek için kullaniyor
Bilmez miyim para olunca yazmaz ama 4 tane 50 tl nakit bonus deyince yapışır *** kiliCevoya pek itibar etme para bozdu onu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!