Sen bu mesajı düzenle yeni sayfaya geçerse istediğini veririmDüzenlediğin zaman yeni yazmış gibi kabul ediyor forum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen bu mesajı düzenle yeni sayfaya geçerse istediğini veririmDüzenlediğin zaman yeni yazmış gibi kabul ediyor forum
Yok yok yokVar güzel kardeşim var
ben anlamadım dedigi şey imkansız , mesajı düzenledikten sonra yeni sayfaya düşmez anca dedigi şey profiline girince gözükürEee o zaman ne demek istiyor bu ben 2 3 sayfada bir mesajım var zaten
Yeni sayfaya geçmez bu arada abartma ?Düzenlediğin zaman yeni yazmış gibi kabul ediyor forum
Bende denedim dediğini düzenle yaptığın zaman yeni sayfaya geçmiyorben anlamadım dedigi şey imkansız , mesajı düzenledikten sonra yeni sayfaya düşmez anca dedigi şey profiline girince gözükür
Yok reis tartışma yok mesele şu @gomez diyor ki mesela 3. Sayfa daki mesajı düzenle yaptığın zaman en son da bulunan yeni sayfaya düşüyor böyle birşey var mı yok muAN İTİBARİYLE MESAJ DÜZENLEME SÜRESİ 1 DAKİKAYA DÜŞTÜ. KONU ALTINDA TARTIŞMA OLURSA KİTLENİR BEYLER.
Bak güzel kardeşim yaptığı hareketi biliyorum salağı yatıyor mutunun konusunda 15 dakika yazmamıs bende listeden çıkardım keşke ss alsaymısım sonra bana birdaha bak dedi yazmısmıyım diye o 15 dakika önceki yazdığı şey gitmiş yerine kartal gol gol yazmıs ve arka arkaya her sayfada mesajı var gözüküyor ben gözümemi inanayım yoksa söylediğinemiben anlamadım dedigi şey imkansız , mesajı düzenledikten sonra yeni sayfaya düşmez anca dedigi şey profiline girince gözükür
İmkansız ?Yok reis tartışma yok mesele şu @gomez diyor ki mesela 3. Sayfa daki mesajı düzenle yaptığın zaman en son da bulunan yeni sayfaya düşüyor böyle birşey var mı yok mu
Bana diyor ki sen rol takip etmiyon eski mesajı duzenliyon yeni sayfaya geçiyor ?Yeni sayfaya geçmez bu arada abartma ?
Ah ah ss alsaymısım da kanıtlasaydım size keşke ?Yeni sayfaya geçmez bu arada abartma ?
@gomez gel güzel kardeşimİmkansız ?
Ben sadece kafa karışıklığı olmasın diye mesaj düzenleme süresini düşürdüm. Gomez'in dediği mümkün değil.@gomez gel güzel kardeşim
İşte şimdi burda yapalim SS al istersen ben kopyalayıp yapıştırın her sayfaya sen yine diyecekmisin eski mesajı duzenliyorsun diyeAh ah ss alsaymısım da kanıtlasaydım size keşke ?
@gomezBen sadece kafa karışıklığı olmasın diye mesaj düzenleme süresini düşürdüm. Gomezin dediği mümkün değil.
Reis gözün sevem anlat şuna ben onun ne demek istediğini anlamadım sen anladiysan bir açıklama yapBen sadece kafa karışıklığı olmasın diye mesaj düzenleme süresini düşürdüm. Gomez'in dediği mümkün değil.
Ya kanka delirmedim herhalde ben hemşo demi hayalmi gördüm ben ??Ben sadece kafa karışıklığı olmasın diye mesaj düzenleme süresini düşürdüm. Gomez'in dediği mümkün değil.
5 yıldır forumlardayım inan bana bu dediğini yapsın ve tekrar mesaj düzenlendikten sonra en son ki sayfaya gelsin 100 lira atayım sana ?Ya kanka delirmedim herhalde ben hemşo demi hayalmi gördüm ben ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!