Payfix girmio girse ödicek?Dembele borcunu öde la
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Payfix girmio girse ödicek?Dembele borcunu öde la
Meto nasıl 30 TL ne çöktüm ama?Bu forumu ve buradaki arkadaşları sevdiğim ve düşündüğüm için bu konuyu açıyorum. Herkese bi uyarı olsun. bu ve başka forumda bende dahil kimseye borç vermeyin. Verip paranın peşine düşerek kötü olacağınıza baştan yok diyip vermeyin öyle kötü olun daha mantıklı. Sizleri seven bir arkadaş kardeşiniz olarak tavsiyemdir. Veriyorsaniz da karsiliksiz cukka atin en mantiklisi. Herkese iyi forumlar.
Gelur öder kapanış konuşması hazırlıyodur....Payfix girmio girse ödicek?
200 kasa bitti 80 kuruş kala verdi ?Hepsi omu?
Çokta tın?Gelur öder kapanış konuşması hazırlıyodur....
Direk adamın payfix verseymiş ya borcu olduğu adamınPayfix girmio girse ödicek?
Hacı benim olacaksın net bak metonın para çöktüm inkar etmiom vermem dedim bitti?Gelur öder kapanış konuşması hazırlıyodur....
Unutmuş?Direk adamın payfix verseymiş ya borcu olduğu adamın
Geçecek o işleri borcu olan adam unutmazUnutmuş?
Ben unutuom valla?Geçecek o işleri borcu olan adam unutmaz
Biliyom 400 borcun var hiç demiyon ödeyim diye ?Ben unutuom valla?
Bi ara biri yazdı dayı çok ihtiyacım var yoksa istemezdim diyince aklıma geldi?Geçecek o işleri borcu olan adam unutmaz
Sende ban yicen yakında?Biliyom 400 borcun var hiç demiyon ödeyim diye ?
Ben kendi halimdeyim niyr yiyim ?Sende ban yicen yakında?
Benden yicen lo?Ben kendi halimdeyim niyr yiyim ?
Bende bı arkadaßin 180 kaadına cokmeyi düşünüyorum ....??Hacı benim olacaksın net bak metonın para çöktüm inkar etmiom vermem dedim bitti?
Verme ibneye senin yarağını yesin?Bende bı arkadaßin 180 kaadına cokmeyi düşünüyorum ....??
Hee oleyse tamam ??La elden vermedim kefil oldum
Sen tanımaxsin gunndiyi..Verme ibneye senin yarağını yesin?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!