@kadircan4747 acil 50 ye 100
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çekim 100₺ arkadaşlar kusuranbakmayın 1 kişiye 10₺ anca verebilirim yeni işe girdim şok markete normalde yemeği onlar veriyor parasını ama yeni girdiğim için maaşa kadar cepten yiyorum gönül isterdiki daha fazla vereyim ama eldeki imkan bu kusura bakmayın tekrardan
Kardeşim şuanlık imkanım bu kusura bakma20 yapsaydın bari 20 ye 20 alınırdı kumara atmasa bile sigara alırdı 10 lira ne mk hiçbir değeri yok.
Gel bura@Rooster başarılı olundu az ama bu seferlik yapacak bir şey yok kilitler misin?
Ben maaşa kadar yemek paramı cebimden vereceğim deyince 10 uda kimseye atmasin diye demiştim. Yoksa 100 alıp dağıtım düşüncesi güzel20 yapsaydın bari 20 ye 20 alınırdı kumara atmasa bile sigara alırdı 10 lira ne mk hiçbir değeri yok.
90 a da ben çöktüm ??Ben maaşa kadar yemek paramı cebimden vereceğim deyince 10 uda kimseye atmasin diye demiştim. Yoksa 100 alıp dağıtım düşüncesi güzel
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!