HangisiArkadaş bu sitede de maç yok ya nasıl site bu öderler mi ondan da şüphelenmeye başladım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HangisiArkadaş bu sitede de maç yok ya nasıl site bu öderler mi ondan da şüphelenmeye başladım
hangi büroArkadaş bu sitede de maç yok ya nasıl site bu öderler mi ondan da şüphelenmeye başladım
Şaka gibi şuan basket maçı yok normalde 9 10 tane varArkadaş bu sitede de maç yok ya nasıl site bu öderler mi ondan da şüphelenmeye başladım
selam , hayalmi gerçekmi bu hocam burdamısınız gerçektenBu gelirse yine kasa mi atacan
hangi büro
hangi site
VenüsbetHangi site
öderVenüsbet
sağlam odemede sorun cikarmazVenüsbet
Ama şuan maç yok sitede oysaki 9 10 tane var
Sağlam öderVenüsbet
çek başka yerer yatırAma şuan maç yok sitede oysaki 9 10 tane var
Doğru diyor @frkan1903 çek başka yere atçek başka yerer yatır
benim 5 tl kayıp bonusu katlarmısınRiske atma paranı çek bana yolla. Ben katlarım
selam tanıyamadımRiske atma paranı çek bana yolla. Ben katlarım
Venüsbet eski Sağlam site çok oynadım sıkıntı yapmaz pronetlerde bülten kısıtlı betcoya geç senArkadaş bu sitede de maç yok ya nasıl site bu öderler mi ondan da şüphelenmeye başladım
o miktar seni kesmez bana yollasın ben katlarim ?Riske atma paranı çek bana yolla. Ben katlarım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!