Ümidimi kesmistim ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ümidimi kesmistim ??
Cevrim yokki bakayim 250 yaparsam cekim vercem 50 atarim sanatek maça girersin cevrim bittii
Teşekkürler benlik sıkıntı yok listedekiler uyar derse gir ama katılım çoktan bittiben ölesine takip ediyorumda sıkıntı yok bol şans
zman geciriyorum 1-0 :d:dD:Teşekkürler benlik sıkıntı yok listedekiler uyar derse gir ama katılım çoktan bitti
250 ye min maks zaten ayarlalarsın ama acele etmeCevrim yokki bakayim 250 yaparsam cekim vercem 50 atarim sana
Kanka maç efso başladı izlemenisi tavsiye edermzman geciriyorum 1-0 :d:dD:
Hayirli olsunKanka maç efso başladı izlemenisi tavsiye ederm
tam istediğim oldu bence ilkyarı bir gol daha var eger ilkyarıdan üst olursa şaşaırmam benKanka maç efso başladı izlemenisi tavsiye ederm
Yok simdi olmaz bence ya da kisi basi ne vericeksin ona gore bel kiTeşekkürler benlik sıkıntı yok listedekiler uyar derse gir ama katılım çoktan bitti
Bildirim gec mi geliyorGolllll
kupon gelsinde ben sonradan geldim zaten beni saymayın arkadaş son kurşunu attığı için kaybetmesin para yok zatenYok simdi olmaz bence ya da kisi basi ne vericeksin ona gore bel ki
?? Aynen öyle başka sayfalara bakıyorum bir açtım baktım gol olmuşBildirim gec mi geliyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!