Jointone
Kayıtlı Üye
FTX TR açılışına özel KYC yapan kullanıcılara $10 USDT ödül veriyor.
Borsa dünyanın en büyük 69. Borsası yani scam çıkmayacak butun kontrolleri yaptim arkadaslar gercekten bu borsa.
Kampanya 21 Ocak - 23 Ocak Pazar Saat 15:00 arasında geçerlidir.
Ödülü almak için aşağıdaki adımları tamamlamanız yeterli.
1) Aşağıdaki linkten üye olmak.?
İlk link referans linkimdir. Teşekkür amaçlı kaydolursaniz sevirim. Yok ben ben istemiyorum diyen olursada caniniz saolsun hemen altinda normal link var
Refli :
Refsiz :
2) Kyc 2 yapmak ve aşağıdaki formu eksiksiz doldurmak.?
Kyc yaparken sorun yaşayanlar Manuel doğrulama için belgeleri gönderip ardından formu doldurabilir. Kyc onayını beklemelerine gerek yok.
Ödüller en geç 30 Ocakta hesaplara yatacak..
Borsa dünyanın en büyük 69. Borsası yani scam çıkmayacak butun kontrolleri yaptim arkadaslar gercekten bu borsa.
Kampanya 21 Ocak - 23 Ocak Pazar Saat 15:00 arasında geçerlidir.
Ödülü almak için aşağıdaki adımları tamamlamanız yeterli.
1) Aşağıdaki linkten üye olmak.?
İlk link referans linkimdir. Teşekkür amaçlı kaydolursaniz sevirim. Yok ben ben istemiyorum diyen olursada caniniz saolsun hemen altinda normal link var
Refli :
Refsiz :
FTX TR
FTX TR, Türkiye'nin güvenli, kullanıcı dostu ve hızlı kripto para borsası. Türk lirası ile BTC, ETH, USDT, AVAX al sat.
ftxtr.com
2) Kyc 2 yapmak ve aşağıdaki formu eksiksiz doldurmak.?
FTX TR - Kimlik Doğrulama Test Anketi
Kimlik doğrulama süreci testine katıldığınız için çok teşekkür ederiz. https://ftxtr.com/ adresine giderek kayıt sürecinizi başlatabilirsiniz. Lütfen testi bilgisayarınız üzerinde gerçekleştiriniz. Kimlik görsellerini telefon aracılığı ile yükleyebilirsiniz. Bunu yapmak için "Mobil cihazdan...
forms.gle
Kyc yaparken sorun yaşayanlar Manuel doğrulama için belgeleri gönderip ardından formu doldurabilir. Kyc onayını beklemelerine gerek yok.
Ödüller en geç 30 Ocakta hesaplara yatacak..