Yine bize baş soğan çıktı abiHaaa şu konu ben ilk 15 e girmemiştim zaten biliyordum hangi çekilişte bahsediyorlar diyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yine bize baş soğan çıktı abiHaaa şu konu ben ilk 15 e girmemiştim zaten biliyordum hangi çekilişte bahsediyorlar diyorum
@Rooster ödülümu alayım çekiliş bana çıkmışYine bize baş soğan çıktı abi
Niye bana mı çıktı@eydolu4731 +7 basta kaybet gel
Hak yeniyor sence normal değilmiYaa insanlik hali rift hata yapmış bunun için işine son verilir mi ? Çok ayıp
Çekilişte bunu yapan forumda nasıl adaleti sağlıycak? Hoca osurursa cemaat sıçarYaa insanlik hali rift hata yapmış bunun için işine son verilir mi ? Çok ayıp
Savuma bize o küstahıYaa insanlik hali rift hata yapmış bunun için işine son verilir mi ? Çok ayıp
Yok yaw resmen kovuldu???? Ne kovulması yav yapmış bir hata ismini değiştirir göreve devam ??
Senden bi bok olmaz?@eydolu4731 +50 oran tutturda hayatımı değiştir ağabey
Simdi olduğu gibi Yeniden çekilir düzeltilir yahu bukadar acımasız olunmaz. Ha dedikleri gibi defalarca cektiyse ona birşey diyemem 15 yerine 18 kişiden cektiyse insanlık hali olabilirHak yeniyor sence normal değilmi
La nerden tutturam para yok ödül kime çıktı cektimi ki rooster bir daha ben görmedim yemek yiyoyordum@eydolu4731 +50 oran tutturda hayatımı değiştir ağabey
yok sorun o değil aynı çekilişi ya 6 yada 7 defa çekti , neyse banlandı gitti uzatmaya gerek yokSimdi olduğu gibi Yeniden çekilir düzeltilir yahu bukadar acımasız olunmaz. Ha dedikleri gibi defalarca cektiyse ona birşey diyemem 15 yerine 18 kişiden cektiyse insanlık hali olabilir
La nerden tutturam para yok ödül kime çıktı cektimi ki rooster bir daha ben görmedim yemek yiyoyordum
Banlanmadı kovuldu?yok sorun o değil aynı çekilişi ya 6 yada 7 defa çekti , neyse banlandı gitti uzatmaya gerek yok
Evet eksik yazmışımBanlanmadı kovuldu?
Cok cok büyük hata?Evet eksik yazmışım
Valla ben tanımam etmem acaba kime çıkarmak için defalarca çekti manyakmidir nedir 30 tl için insan ekmegiyle oynatirmi hiçyok sorun o değil aynı çekilişi ya 6 yada 7 defa çekti , neyse banlandı gitti uzatmaya gerek yok
Talihsizlik diyelim?Valla ben tanımam etmem acaba kime çıkarmak için defalarca çekti manyakmidir nedir 30 tl için insan eknegiyle oynatirmi hiç
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!