kazanacagın varsa kendi paranlada kazanırsın zaten kala kala frebete kaldıysan işin allaha kaldı deseneSenin kurduğun cümleleri bazen hiç anlamıyorum bunadın sanırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kazanacagın varsa kendi paranlada kazanırsın zaten kala kala frebete kaldıysan işin allaha kaldı deseneSenin kurduğun cümleleri bazen hiç anlamıyorum bunadın sanırım
Okkazanacagın varsa kendi paranlada kazanırsın zaten kala kala frebete kaldıysan işin allaha kaldı desene
kazanacagın varsa kendi paranlada kazanırsın zaten kala kala frebete kaldıysan işin allaha kaldı desene
Dağıtım var dediler geldik ???Bunu kim hortlattı *** ?
Ben??Bunu kim hortlattı *** ?
ParaDağıtım var dediler geldik ???
Bugün 2bin yedim ??Dağıtım var dediler geldik ???
Me Mai ??
100 bana verseydin ben yeseydimBugün 2bin yedim ??
Aldım cocukları sabah 9 da gece 11 e kadar beraberdik anamı sktiler?Bugün 2bin yedim ??
Dün aldın?100 bana verseydin ben yeseydim
300 tl kaldı ***??Me Mai ??
Bu düşüşün bide kalkışı Olur yiğenim Yersin lafınıBerlin en son papara sini satiyordu?
Helal olsun dayı harcayacaksan bu illete değil çocuklara harcaAldım cocukları sabah 9 da gece 11 e kadar beraberdik anamı sktiler?
Min ğalften aldimmmmDün aldın?
Yaw sorma bi avm soktular beni donuma kadar aldı itoğluitler?Helal olsun dayı harcayacaksan bu illete değil çocuklara harca
50?Min ğalften aldimmmm
Yegen kotu bisi demedim ki yaptigin bi icrati söyledimBu düşüşün bide kalkışı Olur yiğenim Yersin lafını
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!