Yeni yerin hayırlı olsun adamın dibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aquman dün diğer yerde adminlere posta koyman iyi oldu. Sen de aramıza hoşgeldinmuhattap olmuyorum yukarida acikladigim olaydan dolayi bana kalkipda her yerde dolandirici diyen adamla zaten muhattap olmam, konuya girizgah yapip bana kufur eden sensin ustune hakaret eden sensin, en sondada dolandirici diyen sensin, kaldiki dolandiricilik baska birseydir 2 gun gec odenmis borc degildir. bu kafada biriyle zaten muhattap olmam olayi bil diye anlattim olurda bir daha ayni ithami yapmayasin diye
hosbulduk babos gereken oydu, yapilmasi gerekeni yaptim sadece hosbulduk aile dedigin buradaAquman dün diğer yerde adminlere posta koyman iyi oldu. Sen de aramıza hoşgeldin
eyi vallah babanın ogluuYeni yerin hayırlı olsun adamın dibi
Bak olayı anlattın benim sana dedigim çok basit bişeydi , senin dediklerin çok ağırdır eğer bu kadar olgunsan bi özür diler o küfürler için orta yolu bulmaya çalışırdın bende bilmedigim bi konuya vakıf olup seni farklı bişeyle itham ettigim için özür dilerdim.muhattap olmuyorum yukarida acikladigim olaydan dolayi bana kalkipda her yerde dolandirici diyen adamla zaten muhattap olmam, konuya girizgah yapip bana kufur eden sensin ustune hakaret eden sensin, en sondada dolandirici diyen sensin, kaldiki dolandiricilik baska birseydir 2 gun gec odenmis borc degildir. bu kafada biriyle zaten muhattap olmam olayi bil diye anlattim olurda bir daha ayni ithami yapmayasin diye
eyvallah kardesim bunu demen yeterliydi, bende senden cok cok ozur dilerim hakkini helal et. sevgiler ?Bak olayı anlattın benim sana dedigim çok basit bişeydi , senin dediklerin çok ağırdır eğer bu kadar olgunsan bi özür diler o küfürler için orta yolu bulmaya çalışırdın bende bilmedigim bi konuya vakıf olup seni farklı bişeyle itham ettigim için özür dilerdim.
Sende hakkını helal et kardeşim bende özür diliyorum sendeneyvallah kardesim bunu demen yeterliydi, bende senden cok cok ozur dilerim hakkini helal et. sevgiler ?
helali hos olsunSende hakkını helal et kardeşim bende özür diliyorum senden
Uzatmayin oyarimBak olayı anlattın benim sana dedigim çok basit bişeydi , senin dediklerin çok ağırdır eğer bu kadar olgunsan bi özür diler o küfürler için orta yolu bulmaya çalışırdın bende bilmedigim bi konuya vakıf olup seni farklı bişeyle itham ettigim için özür dilerdim.
o konu coktan kapandi dayi helallestik kalbi kalbe hediye ettik ?Uzatmayin oyarim
Sagoluno konu coktan kapandi dayi helallestik kalbi kalbe hediye ettik ?
Eyvallah dayııUzatmayin oyarim
Hg laBol şanslar
Dayı benim bahtsizlığım ne olacak böyle bana iyi bi zopa çeksen
Hb galo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!