Ortak benim payfix yok iban ve papara bıraktım olur muBakıcam kanka arka arkaya atmamaya çalışıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ortak benim payfix yok iban ve papara bıraktım olur muBakıcam kanka arka arkaya atmamaya çalışıyorum
eyvallah tşkler düşüncen için saolasın
Kanka bende payfix yok benim ödülü sana atsa sen bana papara yada iban yapabilir misinÖdul gelmis kesene bereket kanka @easyWonnn43 ?
kanka vakifbank mobil blokeli benim giremiom atma gibi imkanim yok yani olsa sikinti degol 1dk mi almazKanka bende payfix yok benim ödülü sana atsa sen bana papara yada iban yapabilir misin
Ula attım sana ??kanka vakifbank mobil blokeli benim giremiom atma gibi imkanim yok yani olsa sikinti degol 1dk mi almaz
Kanka benim ödül sana geldi nasıl yapacaz şimdi lakanka vakifbank mobil blokeli benim giremiom atma gibi imkanim yok yani olsa sikinti degol 1dk mi almaz
iyi yerim ben simdi bunu @44gogo reis44 kesene bereket knk ?Ula attım sana ??
ben bunu bence 100 yapayim sana yollariz sonra ?Kanka benim ödül sana geldi nasıl yapacaz şimdi la
0 ım lan 0 yoksa emrindeiyi yerim ben simdi bunu @44gogo reis44 kesene bereket knk ?
Dur laannnnben bunu bence 100 yapayim sana yollariz sonra ?
saka yapiom be kanka easy geri yolladim0 ım lan 0 yoksa emrinde
hahahahaha kalbine inmis aghaaDur laannnn
Valla kuzen ayakta olsa yardım ederdim benim de blokeli hesap kuzende 1 saate uyanır anca iş için0 ım lan 0 yoksa emrinde
Kanka kalbe inmek değilde içimden bir his çok pis kazancan diyo lan ??hahahahaha kalbine inmis aghaa
Eyvallah ortak hallettikValla kuzen ayakta olsa yardım ederdim benim de blokeli hesap kuzende 1 saate uyanır anca iş için
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!