Nobetten 8 :30 da çıkıyorum eve gelişim 10:30 falan kahvaltı yap falan derken 12 de falan anca uyuyorum akşam 5-6-7 ye kadar falan inek gibi yatıyorumVe üstüne uyumadın da
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nobetten 8 :30 da çıkıyorum eve gelişim 10:30 falan kahvaltı yap falan derken 12 de falan anca uyuyorum akşam 5-6-7 ye kadar falan inek gibi yatıyorumVe üstüne uyumadın da
Battim ama en azından sağolsun Necdet sayesinde sabaha kadar vakit geçirdimMeto bey battın mi gene ?
Fazla uykusuz bırakma kendini la muhakkak aralarda kestir uykusuzluk bünyeyi mahfeder günde 5 saat yetmezNobetten 8 :30 da çıkıyorum eve gelişim 10:30 falan kahvaltı yap falan derken 12 de falan anca uyuyorum akşam 5-6-7 ye kadar falan inek gibi yatıyorum
Heee rüyasında çekim vermiştirUyuyor nejdet o da sabaha kadar uyumamış acaba musclebet çekti mi
Geri 11- 12 de falan da uyuyorumFazla uykusuz bırakma kendini la muhakkak aralarda kestir uykusuzluk bünyeyi mahfeder günde 5 saat yetmez
Kime dyon kanka ???Aç gözlü insanlar uzak dursun
Kendini bilir oKime dyon kanka ???
Tamam ben değilim ??Kendini bilir o
Bu ciktiYandex e bile adam yazın direk @necdet35 in boydan fotosu çıkıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!