Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
YOK BE HOCAM O SİTEYE GÖRE YÜKSEK DEĞİL 1500 LİRAMeblağ fazla mi
Kardes biz kazancaz demiyoruz ki zaten kumarı bileni varmi herkes kaybediyor biz kaybetsek ne olur?
Oda çok sağlam adam dier forumda 20 k çekti bugün 3 4 saatte yolladılar eski ve saglam sitelerden limit de koyduğunu görmedimKALEYİ DENEMEDİM HİÇ
Birader şaka zaten hayır saka dicegimi bildiğin halde nasıl bi cümle?Az önce bana versen 6/1 olur demiştin ama şimdi şaka dersin sen ona neyse ne ya @Rooster verecek zaten herkese tek tek kimsenin ısrar etmesine gerek yok.
Yarım saat surmez bile ben baya yüksek çekmiştim ordan bi araYOK BE HOCAM O SİTEYE GÖRE YÜKSEK DEĞİL 1500 LİRA
BENDE ŞAŞIRDIM İLGİNÇ SABAH 8DE TALEP VERİN DEDİYarım saat surmez bile ben baya yüksek çekmiştim ordan bi ara
Betpuan - Olymposbet - Loonabet hızlılar ödeme konusunda.@Rooster kanka senin sponsorlardan hangisini önerirsin hızlı çekim sorun yaşatmıcak
Ilk cekimin mi burodanBENDE ŞAŞIRDIM İLGİNÇ SABAH 8DE TALEP VERİN DEDİ
EVETIlk cekimin mi burodan
Olympos 4 dk da atti gecenBetpuan - Olymposbet - Loonabet hızlılar ödeme konusunda.
Bi ihtimal şanslarını denemişler belki parayi hic edersin diyeBENDE ŞAŞIRDIM İLGİNÇ SABAH 8DE TALEP VERİN DEDİ
Ilk çekimde 1.5 k bnmde 4 5 saatte gelmişti ilk çekiminiz olduğu için bu kadar uzun sürüyor demişlerdi ne alakaysa
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!