Lennnn samuuuu nerdesin senSkyp bıraktı....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Lennnn samuuuu nerdesin senSkyp bıraktı....
Skyp birakti Sendemi bıraktınSkyp bıraktı....
Samu yaşıyorSkyp bıraktı....
33k kaldırdıSamu yaşıyor
Muhtemelen sıkıntısı vardırSamu yaşıyor
Payfix atildiMuhtemelen sıkıntısı vardır
Sabahtandır @Rooster peşinden koşuyom???N atildi
İplemio beni?Sabahtandır @Rooster peşinden koşuyom???
Sanmam kaldirsa beni de görür dü. Forumda dagitimda yapardı böyle kaçmaz di33k kaldırdı
Samu kacmaz vardır bi derdi bi ara fatura diodu belki ödeyemediSanmam kaldirsa beni de görür dü. Forumda dagitimda yapardı böyle kaçmaz di
33k vursa oderdi demekki 33k vurgun yok çocuğun birisi bi forumda 1.7 milyon kazanmış 1 x bet odemiyor MuşSamu kacmaz vardır bi derdi bi ara fatura diodu belki ödeyemedi
Öderse salaktır o site???33k vursa oderdi demekki 33k vurgun yok çocuğun birisi bi forumda 1.7 milyon kazanmış 1 x bet odemiyor Muş
parayıödeyenSitenin aklını *******?33k vursa oderdi demekki 33k vurgun yok çocuğun birisi bi forumda 1.7 milyon kazanmış 1 x bet odemiyor Muş
Site çocuğa mesaj yazmış sizinle çalışmak istemiyoruz mk parasını ödeyen sonra çalışmayınÖderse salaktır o site???
O parayı ödeyen sitenin aklını sikiömmm??33k vursa oderdi demekki 33k vurgun yok çocuğun birisi bi forumda 1.7 milyon kazanmış 1 x bet odemiyor Muş
Öderse aklını *****??Site çocuğa mesaj yazmış sizinle çalışmak istemiyoruz mk parasını ödeyen sonra çalışmayın
O
parayıödeyen
Ödenirmi o para ***??Belki Sitenin değeri okadar değildir
Neyse gazete manşetlerine bizde dahil edilmeden bu konudan çıkalım adamın konuyu da kirletmeyelim @Rooster tarafından temizlemesi zor olur. Sonra bizden temizlik parası istemesinÖderse aklını *****??
hahahahahah bu hala geçerli ama.D
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!