Sana bi abi tavsiyesi bazen yüksek orana basman lazım ki banko oranlari gözün görebilsinLoseyiz bahtimiz kara ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana bi abi tavsiyesi bazen yüksek orana basman lazım ki banko oranlari gözün görebilsinLoseyiz bahtimiz kara ??
Senin yaş kaç ?Sana bi abi tavsiyesi bazen yüksek orana basman lazım ki banko oranlari gözün görebilsin
aynen 1x bette denenir ?Sana bi abi tavsiyesi bazen yüksek orana basman lazım ki banko oranlari gözün görebilsin
Saka yapiyomaynen 1x bette denenir ?
Ederiz aBeyler kusura kalmayin devam etmek isterdim de 10 dkka sonraya macta var ama takip edermisiniz
Aga bence sen yeni konu ac veya katlarsan cekilis acBeyler kusura kalmayin devam etmek isterdim de 10 dkka sonraya macta var ama takip edermisiniz
YesBurdamisinizz
Geçmiş olsun ?Lose beyler bugun nasip degilmis
Geldim dost@gomez ödül için seni bekliyorum. Ayrıca arkadaşlar kimin gözü kaldıysa kasa sıfırladım.
Lennnn kolpacı ?Kanka özelin kapalı bana yazarmısın ? @tungabey
Hani cıkan ödülü devredecektin???Kanka özelin kapalı bana yazarmısın ? @tungabey
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!