Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler
la ben konuya en basta geldim nerdeyse bgenmemisim beni al mke listeye kavga çıkar
Kadircan nerde gelsin 10 tl var harcligi ciksinla ben konuya en basta geldim nerdeyse bgenmemisim beni al mke listeye kavga çıkar
Geldim abi geldimmmKadircan nerde gelsin 10 tl var harcligi ciksin
ben ne bilem usta, ilk 10 beğeni demişim. beğenenlerden liste yapıp çektim...la ben konuya en basta geldim nerdeyse bgenmemisim beni al mke listeye kavga çıkar
neyse dedigin olsun.ben ne bilem usta, ilk 10 beğeni demişim. beğenenlerden liste yapıp çektim...
abi 2 çekilişte biz çıkınca herşeyi topluyor diyolar adama ses eden yok forumda aktıf oluncada suçlu oluyon işteBu Apsuvachacha tütsülenmiş kesin bütün çekiliş lerde banko
Ne oldu la kazandimineyse dedigin olsun.
9 tl de bana atarmisin luutfen??
kazandi benim yorum var begeni yaptim saniyodum liste disiyim ?Ne oldu la kazandimi
Uaw nsNe oldu la kazandimi
haci ben begenmeyi bile unutmusum listede yokum ? zaten cikmazdi bosver@Kalibra1975 @Redkitx6 etiket nerde beylerrr etiket
Aynı şeyi düşünüyorum ?Bu Apsuvachacha tütsülenmiş kesin bütün çekiliş lerde banko
Nerde@Kalibra1975 @Redkitx6 etiket nerde beylerrr etiket
Kac para kazandin laben ne bilem usta, ilk 10 beğeni demişim. beğenenlerden liste yapıp çektim...
etıketı bana atacan ben sana her turlu atarım@Kalibra1975 @Redkitx6 etiket nerde beylerrr etiket
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!