VermeyenOlsun benden sana 20??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
VermeyenOlsun benden sana 20??
O zmn girememissindir?Bol şanslar ilk 14-15 ten anca listeye girebildim
Bak kedi ye ödül çıkacak dedim bilet ten çıktı .ama kaçtı .geri gelir gerçi kaçmaz oOlsun benden sana 20??
Hayatta kaçmaz rahat olBak kedi ye ödül çıkacak dedim bilet ten çıktı .ama kaçtı .geri gelir gerçi kaçmaz o
harbi üfürük işe yaradı desene ?Bak kedi ye ödül çıkacak dedim bilet ten çıktı .ama kaçtı .geri gelir gerçi kaçmaz o
Dedim manyaga malum oluo inanmadın??harbi üfürük işe yaradı desene ?
Tabiki de boşa mı numaralari yolla okuyup ufleyecem dedimharbi üfürük işe yaradı desene ?
3 k üstümü onuda bildiysen bizde sana üfletmeye gelelim?Tabiki de boşa mı numaralari yolla okuyup ufleyecem dedim
1.5 ama sanırım onu 5 yapar o?3 k üstümü onuda bildiysen bizde sana üfletmeye gelelim?
Yok 1.5 k dedi ama ispatlamadi belki de 3 k üstü çıktı bilemiyorum3 k üstümü onuda bildiysen bizde sana üfletmeye gelelim?
1.5 yalan atmaz oYok 1.5 k dedi ama ispatlamadi belki de 3 k üstü çıktı bilemiyorum
kendisiyle diyalogum yok artık ama yalan söylemez o doğrucu neyse o ?1.5 yalan atmaz o
O zmn girememissindir?
Norkoping kalan 51.5 yalan atmaz o
Sende Var bugün birşeyler dengebet etkinlikte ilk senin mesajı gördüm bende 16-30 yazdımBak kedi ye ödül çıkacak dedim bilet ten çıktı .ama kaçtı .geri gelir gerçi kaçmaz o
Vuracaz ama ne zaman dur bakalımSende Var bugün birşeyler dengebet etkinlikte ilk senin mesajı gördüm bende 16-30 yazdım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!